Tak.
Ogólna jakość wykonania mi nie odpowiada. Tam zaślepkę na karty rozszerzeń chyba 2 razy tylko ja wykręcałem i za 2 razem już mi się gwint wyrobił...
To nie nie lf wiec jakieś standrowe miejsce pod aio by wystarczyło. Zastanawiałem sie nad corsair 4000D airflow ale nie wiem czy wejdzie bo w 1 miejscu widzialem ze tylko low profile ramy pasuje a w innym ze ktoś spokojnie z ramami 44mm wlożył
Toż to biały szum jest.. Relaksujący nawet.. Dzieci usypia... Gorzej z moim firmowym laptopem jak CAD odpalam to jest petarda i kosmos i space x startuje...
Nie chce mi sie klocic na ten temat, najglosniejszy element w kompie jaki mam obecnie to pompka w AIO beQuiet Silent Wings. Twoja pompka (D5 z tego co widze) tez pewnie nie jest nieslyszalna.
Ale tu nie chodzi ani o hałas ani o temperatury w pokoju, po prostu takie TDP będzie ciężko schlodzic powietrzem co się odbije na pewno na żywotności tych kart. No chyba ze będą zrobione jak czołgi i kosztowały fortunę. W co wątpię, przynajmniej z tym czołgiem.
Ale Ty nudny jesteś. Gdybyś chociaż pisał to samo o Niemcach czy Ruskach to jeszcze bym to jakoś zrozumiał, że tam wszystkich nienawidzisz ale pewnie braci rusów to uwielbiasz, cnie?
Zresztą nie ma co się dziwić. Po 45 agentura radziecka mocno się tu usadowiła i przecież nagle po 90 nie wyparowała.