Pomimo tego, że Spiderman i Miles Morales bardzo mi się podobały, to jednak liczę, że przygody Wolverine'a nie będą o "przyjaznym rosomaku z sąsiedztwa", tylko będzie ciężko i brutalnie
Po to są systemy identyfikacji, nie każdy sprzęt to ma, ale część tak. Coś jak orange i plus np, nie wiesz, do jakiej sieci dzwonisz, ale można to sprawdzić. Po to też te Z i V u rusków. Tak mniej więcej to wygląda.
Nie żałuję że kupiłem, mi program pasuje, ktoś nad tym pracował i należy mu się Wygląd mnie nie obchodzi, i tak go nie widzę, chyba że chcę coś zmienić Z resztą to ma działać, nie wyglądać I działa. Nie ma aktualizacji..., nie przeszkadza mi to. Widocznie nie potrzeba grzebać przy czymś co jest już dobre
Coś się tak przyczepił tego Argusa ??? Mi pasuje Argus, Tobie Speed Fan i koniec tematu. I tak zrobiliśmy tu niezły burdel
Nie mogę znaleźć tematu gry, więc napiszę tutaj:
Jak ustawić tę grę pod mój sprzęt?
I9-9900K
32GB RAM DDR4
RTX 2080 TI
Windows 10 Profesional
rozdzielczość: 1440p
Od kiedy weszła wersja Enhanced Edition mam same problemy z tym tytułem - nie dość, że trzeba było grać od nowa to mam lagi, crashe, glicze, znikająca grafika, samoistna zmiana rozdzielczości monitora, itp. Do tego w tym tytule zmienia mi się LED owe oświetlenie pamięci RAM z takiej tęczy na jednostajny kolor, który tak jakby pulsuje z dołu do góry - w żadnej innej grze nie mam takiego efektu.
Ustawienia w grze:
jakość - ekstremalna
VSYNC - wyłączone
Ray Tracing - wysokie
Nvidia DLSS - jakość
odbicia - ray tracing
VRS - 2X
Może trzeba obniżyć RT, DLSS dać na wydajność lub zbalansowane i wyłączyć RT w odbiciach?
Ogólnie, gry z RT działają u mnie różnie:
Shadows of the Tomb Raider - glicze
Metro Exodus Enhanced Edition - jak wyżej
Ghostrunner - lagi
Crysis Remaster - odczuwalny brak płynności
Battlefieeld V - ok
Control - ok
Cyberpunk 2077 - ok
Ghostwire Tokyo - ok, choć też czuć brak płynności
Ktoś mi pisał, że to wina karty graficznej, która się 'przepaliła" i dobrze działa w mniej wymagających grach i w niższych ustawieniach a źle w maksymalnych ustawieniach - jest w ogóle takie coś, jak wypalenie, przepalenie GPU?