Tak głównym powodem do założenia tematu były dla mnie ceny składania takiego sprzętu które by usprawiedliwiały doznania w grach. Problem jest takie ze z rok na rok jest co raz gorzej jeśłi chodzi o koszt a tak na prawdę nie wiele dostajemy w zamian . Wiem ze Pc służy nie tylko do grania ale tutaj mówimy tylko o tym. Po prostu 120 klatek w 4k z czasami dodanym Ray Tracingiem nie usprawiedliwia dla sensu inwestowania taki sprzęt, pomiajac fakt ze często gry wychodzą i tak nie zbyt dobrze optymizowane do tego dochodzą sterowniki, steamy, gog inne niepotrzebne dla mnie rzeczy. . Dlatego uwazam ze przez ostanie lata granie na Pc stało się bardziej fanaberia niż faktycznie jakąś alternatywą do konsoli
Kusi Cię, kusi i swędzi to kupuj bo póki co czaisz się jak ruski na niklowany rower tylko potem nie jęcz, że nie ma z kim grać albo po raz n-ty, że słabe mapy i drętwy gameplay bo to było tu juz opisywane wiele razy, sam na siebie bat kręcisz, jak już chcesz wydać te 50zł to lepiej kup sobie kebsa i piwo to chociaż nie będziesz głodny na resztę dnia.
„Złapany @BradSmi w Davos. Ukraina będzie współpracować z zespołem @Microsoft w zakresie dokumentowania szkód i zbrodni wojennych dla agencji ONZ. Firma będzie uczestniczyć w procesie odbudowy w zakresie sektora cyfrowego. I długo oczekiwana wiadomość dla naszych graczy: @Xbox będzie ukraiński. Ukraińskie konta i sklep”.
Tylko problem jest w tym że już mi się pomysły kończą. Ten input lag potrafi zniknąć nagle, a ja nie mogę dojść do tego co go powoduje. Bo nie mogę narzekać na sprzęt