Najlepiej jest jak jest ciemna lokacja i jakieś światło, pożar, słońce - warto dla takich momentów. Ale nawet grając w ciągu dnia HDR się przydaje.
I ten input lag, kosa. Gry wydają się płynniejsze.
Pewnie ten WOLED którego ja mam, jest ok jak za taką kasę.
Nie za bardzo rozumiem. Niższy niż co? Kable cat5e i wyżej obsługują bez problemu mniej więcej gigabit, a jak masz odpowiedni router i kartę sieciową, oraz kable lepszej jakości (na przykład cat6a), to jesteś w stanie osiągnąć nawet 10 Gbps.
Jeżeli router nie będzie najtańszym szajsem z portami 100 Mbps, oraz kable nie będą uszkodzone, to bez problemu powinieneś osiągnąć okolice gigabita w sieci lokalnej.
Deliver us Mars.
Na razie początek, ale już jakiś klimat ma. Grafika jakby sprzed 15 lat, fizyka momentami kuleje, RT sporo obciąża system, a mało co go widać i lepiej od razu włączać DLLS. Jednak mimo to przejdę ją, aby poznać fabułę.
Nie doszedłem do wspinaczki, jednak czytam, że jest upierdliwa, ale w menu widziałem ułatwiacz do tego, pod jeden klawisz.
Niedawno skończony Moon. Ciekawie przedstawiona historia, która ma kontynuację w Mars. Ma też wyjść Deliver us Home, kończąca całą historię. Czekam.