Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Svatekl

[ZAPOWIEDŹ] Svatekl's RPG

Rekomendowane odpowiedzi

x9aeUxA.png

START

Na samym początku chciałbym Wam powiedzieć, że będzie to serwer RPG trochę powiązany z FREERIDE. I będzie trochę inny w porównaniu do innych serwerów na naszej scenie MTA. Nazwa serwera wzięła się od nicku właściciela ale nie wykluczone, że w przyszłości zostanie zmieniona.

ROZGRYWKA

Rozgrywka będzie zaczynać się prawie jak na klasycznym RPG. Aktualnie miejsce spawnu jest zaplanowane w Los Santos tuż nie opodal Market a Verona Beach ale mapa będzie rozbudowywana na cały stan San Andreas, więc możliwe będzie przeniesienie miejsca spawnu.

OFERTA

Do zaoferowania będziemy mieli głównie zmienioną rozgrywkę, ciekawe prace, biznesy, system wymiany, nowe systemy oraz wiele więcej! Główną rzeczą jaka powinna wam się spodobać będą podmianki pojazdów z adaptacją pod kierunkowskazy, światła, setki paintjob'ów, system rejestracji oraz w przyszłości może poruszanie kierownicą. Skoro podmianki to serwer będzie więcej ważył ale spokojnie bo zadbamy, aby nie było żadnych problemów z płynnością gry. Dodatkowo pojazdy będziecie mogli dowolnie chipować bez zwiększenia prędkości, aby zaskoczyć nawet najtańszym autem innego gracza!

ADMINISTRACJA

Składa się w aktualnym momencie jedynie z dwóch osób oraz osoby, która czasami tam nam coś pomoże. Przy starcie serwera każdy z nas zostanie przydzielony do innej roli oraz odbędzie się rekrutacja na moderatora.

WIĘCEJ

Jeśli zainteresował Cię projekt to zapraszamy do polubień naszego fanpage. Będą tam się pojawiały informacje o projekcie!

Nazwa serwera: Svatekl's RPG [Polski Serwer RPG]

Sloty: 50

Adres IP: -

Fanpage: https://www.facebook.com/svateklsrpg/

OTWARCIE SERWERA MAKSYMALNIE DO WAKACJI!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• @T0TEK przedmiot dotyczący odżywiania ma być osobno w ramach zajęć edukacja zdrowotna. Chemia i fizyka jak pisałem jest od 7 klasy i tak miałaby zostać, tutaj mowa o wprowadzeniu jedynie elementów tych dziedzin ale za to już w klasach 4-6. Po prostu starzejesz się i nie masz wspólnych tematów z młodzieżą. Taka kolej rzeczy. Jak byłeś w liceum też ochoczo rozmawiałeś z 40-50 latkami o wszystkim, w tym o tym co Cię nie interesowało? Nie myl wiedzy o której później piszesz ze wspólnym językiem i tematami do rozmów  14 czy 15 latek nie będzie rozmawiał o polityce, ekonomii, geologii, geografii itp. bo ma to po prostu w danym okresie swojego życia gdzieś i sprowadza tę wiedzę wyłącznie do obowiązku szkolnego. Oczywiście będą wyjątki i robię tu uogólnienie, ale akurat dość zasadne.  Ja zbierałem kapsle i nietypowe puszki, więc czy zbieracz pokemonów pogadałby o drużynach piłkarskich robionych z kapsli, którymi potem rozgrywało się mecze?     Co do WFu to właśnie, nie każdy ma predyspozycje w skakaniu, bieganiu czy sportach siłowych. Ja zawsze lepiej rzucałem piłką, kulą itp. czy wykonywałem inne aktywności siłowe niż np. biegi długodystansowe czy skok wzwyż. Trafiłem akurat na świetnego nauczyciela, który potrafił ogarnąć kto jakie miał predyspozycje i jak było programowo coś na zaliczenie to po prostu się próbowało, a jak nie wyszło, to zaliczenie zamieniał na coś do czego dany uczeń miał predyspozycje. Dzięki temu każdy miał szansę dostać dobry stopień z tego w czym był lepszy. 
    • raczej w ogole bez gwarancji, bo ją daje jakiś pseudo sprzedawca de facto wszystko niższe też zancznei podrożało, 2 tyg temu brałem 7500F i 7600 do zestawów, to maluch wszędzie bez łaski kosztował ok 620zł, a 7600 z amazona " tylko" 690 za boxa... a teraz, w normalnych sklepach 7500F ponad 700, a 7600 ponad 800, więc procentowo podrożały dość znacznie.. za to pojawił się nowy maluszek "na start:  8400F, zaledwie 500zł
    • Terminator jeszcze czeka, a tu taka miła informacja   
    • A ja was tutaj spróbuję pogodzić. Uważam, że NALEŻY ZOSTAWIĆ TAK JAK JEST W DUŻEJ MIERZE! Jedyne, co bym zmienił to podejście do oceniania. Nastawienie na to, by każdy miał 5 i 6 ze wszystkiego należy posłać na śmietnik historii. Należy odpowiedzialniej i o wiele dokładniej egzekwować wykładaną wiedzę. To że mamusia nie zobaczą na świadectwie czerwonych pasków to trudno. Tak odkrywa się talenty.    
    • Akurat netflix umie w bajki, a połączenie tego z Samem, może być całkiem fajnie. Na razie tylko tyle informacji   
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...