Potrzebuję:
- obudowa ATX - ma służyć za obudowę mini koparki, więc w zasadzie jedyne czego wymagam to miejsce na 2 karty graficzne po przynajmniej 30 cm i miejsce na przynajmniej 1 wentylator na froncie. Budżet - im mniej tym lepiej, jakby ktoś miał coś ciekawego to 150 zł max
- RAM DDR4 8 lub 16GB do stacjonarnego PC, najchętniej w dualu i od 3000 w górę - ale nie jest to wymagane
Ze względu na fakt iż potrzebuję to w zasadzie na już to w grę raczej wchodzi tylko odbiór osobisty Kraków i okolice
Serio? Gdzie takie boty? Jezu, zamiast handlować kartami ludzie, mogliśmy wejść na ten rynek i zgarnąć jeszcze lepszy hajs, a gratis można by zawsze tymi botami za darmo jeszcze kart nakupować i podwójny zysk
Jak patrzę na te ceny to ciągle muszę się uszczypnąć czy nie śnię bo ja 3090FE wyrwałem w grudniu za 1500€ o ile dobrze pamiętam. Cena wydawała mi się kosmiczna, teraz to jak za półdarmo. Swoją drogą to niezła cegła. Do lutego leżała i się kurzyła bo nie mogłem się zdecydować co z nią zrobić.
W sumie to mam farta bo 3 kary kupiłem za cenę premierową a za jedną przepłaciłem 300 cebulionów.
Te dzisiejsze ceny to kosmos i ponoć będzie tylko gorzej.