Odpaliłem wczoraj Wiedźmina 3 z HD modem. Karta na 887mv i 1920/20000 MHz potrafi wciągnąć 350W grubo. No ale 80 fps w 4k robi robotę. Natomiast hotfixowy driver po tej poprzedniej padlinie wygląda już całkiem nieźle. Choć 2x go instalowałem bo za pierwszym zniknęły usługi nv a z nimi panel sterownia, a za drugim się zainstalował ale render pod madvr pokazywał mi 600ms xD bo mu coś się nie podobało wyostrzanie lumy puszczone na shaderach w mpc kilkukrotne w post upscale ale ostatecznie zaskoczył i zeszło do 10-11ms. Coś rzeźbią
Od siebie proponowałbym IdeaPad 5. Ma i7 dziesiątej generacji, 8 GB RAM i dysk 512 GB. Pokrywa jest z aluminium, ma też podświetlaną klawiaturę
https://www.x-kom.pl/p/597717-notebook-laptop-141-lenovo-ideapad-5-14-i7-1065g7-8gb-512.html
Czy ktoś testował „wielkość” opóźnienia i różnice między podłączeniem słuchawek Bluetooth do TV a do konsoli za pomocą adaptera? Bo niestety dla mnie ilość opóźnienia przy podpiętych słuchawkach do TV jest nieakceptowalna. Testowałem 3 rodzaje, wszystkie na BT 5.0 z aptX i lipa.
Jedyne słuchawki, które nie maja opóźnienia to słuchawki, które miałem na chwilę od kolegi, Air Podsy Pro. No ale urwa
Najnowsze UEFI od MSI - masz naprawdę dobrą sztukę.
Ciekawe czy do "Pierwszej Fali" dawali do wszystkich 5xxx "top krzem" - na logikę zapewne tak.
Podałbyś serię/batch number procka? I gdzie kupowany? Może mieli by jeszcze z tego samego batcha...