Kiedyś w mBanku miałem 4% rocznie na zwykłym koncie. Takim do którego podpięta jest zwykła karta płatnicza. Jak miałem tam powiedzmy średnio przez miesiąc 1000zl to wpadało mi 3zl Konto i cała reszta za darmo. Te 3zł niby nic, ale teraz to raczej w drugą stronę idzie I z tego co pamiętam chyba nie było limitu.
Czy jest duża różnica między SG7V a Phanteks P500A lub P600S ? Chodzi o jakość i łatwość montażu podzespołów ? SG7V można dostać już 360 zł a Phanteksy około 700 zł. Czy wiatraki fabryczne w SG7V są ok czy najlepiej dokupić inne ?
Chyba trochę mieszasz. Trendem może być bańka spekulacyjna, która działa na zasadzie "rośnie, to kupię, bo będzie rosnąć dalej i sprzedam drożej". "Gra z trendem" wtedy kończy się tak, że bańka pęka i kto kupił na górce, traci pieniądze. Trendem może być też wzrost gospodarczy. Nieco innym "trendem" (cudzysłów, bo to taki "zmienny trend") może być też to, że gospodarka jest cykliczna.
Można obejrzeć, choć filmik chyba bardziej skierowany pod kątem akcji niż nieruchomości, więc chyba nie ma co zbyt wielu wniosków wyciągać. Jednak obrazuje jak działają pewne rzeczy: