ghostdog 103 Napisano 25 Lutego Pewnie te tytuły trafią do plusa na premierę 😀 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 1406 Napisano 25 Lutego 1 minutę temu, ghostdog napisał: Pewnie te tytuły trafią do plusa na premierę 😀 Oby SIFU nawet fajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulc 412 Napisano 25 Lutego Nowe indyki, odgrzewane indyki, nie mam pytań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadajo 1877 Napisano 25 Lutego Wiedziałem że Sony da dupy O SSD cos było? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kszyrztow 633 Napisano 25 Lutego No szału to nie ma na razie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 1406 Napisano 25 Lutego 1 minutę temu, Vulc napisał: Nowe indyki, odgrzewane indyki, nie mam pytań. No trochę nie ten kaliber Keyna fajna ale nic nie było że będzie w Plusie 😏 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamparcicho 331 Napisano 25 Lutego Premiera Kena bridge of spirits 24.08.2021 Sweet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 1406 Napisano 25 Lutego Na razie z tego co pokazali to wszystkie gry nadają się na abo. a nie do kupowania po te 339 zł 😄 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulc 412 Napisano 25 Lutego Dodatki i upgrejdy do pociętej na kawałki gry, yeah. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinho07 30 Napisano 25 Lutego FAktycznie sQuare to zrobił, dodali jakiS z dupy rozdział, trochę podciągnęli tekstury i będą wołać za to gruby hajs. Ech... Rownie dobrze mogliby nie robić tego eventu, co za zenada:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ghostdog 103 Napisano 25 Lutego a gdzie coś o Elden Ring i gdzie gierki z plusa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kszyrztow 633 Napisano 25 Lutego Koniec, emocje jak na grzybach normalnie były Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulc 412 Napisano 25 Lutego Play has no limits, console has no games. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RyszardGTS 3412 Napisano 25 Lutego Czyli mi się wydaje czy właśnie w prezentacji FF7Remake strollowali CP2077? Funkcja "photo mode" i 2-3 postacie miało fotkę a'la "T-pose bug" z Cyberpunk2077 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gonzo3211 74 Napisano 25 Lutego Przekonali mnie, kupuję ps5. I to od janusza, a co, niech też ma. Jak szaleć to szaleć. 1 minutę temu, ghostdog napisał: a gdzie coś o Elden Ring i gdzie gierki z plusa? Zaraz za Deep Down 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ghostdog 103 Napisano 25 Lutego a mogłem już kimać, a jutro do roboty 😬 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RozQ 565 Napisano 25 Lutego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 1406 Napisano 25 Lutego (edytowane) 13 minut temu, Vulc napisał: Dodatki i upgrejdy do pociętej na kawałki gry, yeah. Ja się cieszę bo dostanę za free Update do Final Fantasy VII Remake. Poprawili te okropne textury na PS5 no i 60k/s w 4K Edytowane 25 Lutego przez azgan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulc 412 Napisano 25 Lutego 2 minuty temu, Gonzo3211 napisał: Przekonali mnie, kupuję ps5. I to od janusza, a co, niech też ma. Jak szaleć to szaleć. Janusze rano w skowronkach, w nocy szedł cały nakład, stara przestanie marudzić, że pokój zagracony pudłami. Nagle Terminator dodawany do biedazestawów w elektromarketach wydaje się atrakcyjny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 1406 Napisano 25 Lutego 5 minut temu, Kszyrztow napisał: Koniec, emocje jak na grzybach normalnie były Na grzybach są raczej większe emocje 😉 Lepsza jakość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karij 6 Napisano 25 Lutego Dobra zaktualizowalem konsole. ALe sa pewne ale: Mianowicie, gdy aktualizacja sie pobrala i chcialem zobaczyc jej "szczegoly" to pojawil sie komunikat, ze konsola nie obsluguje tych informacji, a nastepnie bylo wieczne wgrywanie. Nacisnalem kolko by wyjsc z niego, na szczescie zadzialalo. W ogole byla literowka przed wykonaniem aktualizacji, ale juz sie do takich rzeczy na ps4 przyzwyczailem. Tyle jesli idzie o dziwy przy aktualizacji, ale po (choc mozliwe ze tak bylo tez przed) mam zamienione litery y i z na klawiaturze. Ktos wie jak temu zaradzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris194 262 Napisano 25 Lutego Mnie z tego co pokazali ciekawi jedynie Kena, nic poza tym. 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RozQ 565 Napisano 25 Lutego 28 minut temu, kadajo napisał: O SSD cos było? wspominali, że szkoda miejsca na taki szrot 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 1406 Napisano 25 Lutego 39 minut temu, ditmd napisał: Sifu z realistycznymi obrażeniami i krwią to byłoby coś. Jak będzie w PS Plusie to chętnie ogram Lepsza jakość 29 minut temu, lamparcicho napisał: Premiera Kena bridge of spirits 24.08.2021 Sweet I jedyna gra z dzisiejszego pokazu którą warto kupić Lepsza jakość 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgan 1406 Napisano 25 Lutego (edytowane) 27 minut temu, Kris194 napisał: Mnie z tego co pokazali ciekawi jedynie Kena, nic poza tym. Jak większość chyba tutaj 😉 41 minut temu, marcinho07 napisał: FAktycznie sQuare to zrobił, dodali jakiS z dupy rozdział, trochę podciągnęli tekstury i będą wołać za to gruby hajs. Ech... Rownie dobrze mogliby nie robić tego eventu, co za zenada:) Upgrade poprawiający grafikę na PS5 i ilość k/s będzie darmowy Edytowane 25 Lutego przez azgan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach