od tych plastikowych (imo mocno zmniejszających przepływ) wolę to na sztywne filtry
https://allegro.pl/oferta/siatka-ocynkowana-ocynk-tkana-oczko-0-5mm-na-metry-10785113086?snapshot=MjAyMi0wNC0xMlQxMjo1NDowNi4xNTRaO2J1eWVyO2JiYjMzMTMyZTA3MWQ4ZThmODVhYTdmZmI1YTBhNjM0MWQwZGExZjUyMWM1NzhiMTFkZTNmNGZjYjU3NmY5OTA%3D
a to na miękkie
https://pl.aliexpress.com/item/4001135784565.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef1c24W4qALR&gatewayAdapt=glo2pol
Strażacy Galatyki są świetnie zrobione, akcje filmowe, graficznie topka (ale ja grałem na PC to nie wiem jak na PS5), historia i postacie do polubienia, natomiast gameplay, a szczególnie walki to już taki meh. Polecam zjechać poziomem na łatwy, bo przeciwnicy to gąbki na pociski.
Jak podobał Ci się U4 to LL pokochasz - imo ten dodatek jest lepszy od podstawki.
Z listy w co grałem i polecam to jeszcze Death Standing, to jest dość unikatowa produkcja, która zdecydowanie wyróżnia się od reszty tych otwartych światów. Jednakże ja nie brał bym dir-cut, bo zbyt dużo wprowadzili ułatwień.
Spider-Man aktualnie gram i do tej pory (po kilku h) świetnie się bawię, latanie i walki w NYC są satysfakcjonujące. Walki są coś na wzór tych z Batmanów, ale zdecydowanie ciekawiej zrobione i ma się większą kontrolę nad postacią. Mam tylko taki mały problem, że jest to Spider-man - nie za bardzo lubię tego superbohatera, brakuje tu tego mroku z Batmana. A i teksty są mocno cringowe. Polska wersja jest przyzwoicie zrobiona, ale też jest z błędem, że przechodnie czasami mówią coś po polsku, a czasami po angielsku. Trochę mnie to wybija z immersji.
Ja kupowałem na allegro, akurat na tej aukcji. Spełnia swoje zadanie na froncie obudowy. Na bocznej ściance natomiast mam zamontowane 2 wentylatory 80-siątki (wdmuchujące) zamontowane (od zewnątrz i bez filtrów jak widać). Zostały mi po customowym chłodzeniu z HD7850 więc czemu nie wykorzystać jak da się ich skręcić w biosie na np. ok. 1k RPM w trybie PWM.
Oj transport potrafi pochłaniać czas...mój szef jeszcze handlem się zajmuje (czasem osobowe, ale raczej ciężarówki, busy, HDS'y etc), to praktycznie nie pracuje tylko gdy śpi