Sądzę, że ani ten 3050, ani ten 3060 w tych cenach nie będą ciche. Inna sprawa, że ta cisza, to też kwestia indywidualnych wymagań (dla jednego lekki, ale wyraźnie słyszalny szum jest zupełnie OK, a dla innego niedopuszczalny)
@Kyle_PL @Pioy
Tak na szybko patrząc na np. allegro to 3050 mogę kupić za jakieś 1550 zł, zaś 3060 są do dostania za 1800 zł
Nie wiem czy warto dopłacać bo różnica nie jest duża (a będę brał jeszcze na FVAT i w koszty więc realna różnica jest naprawdę mała), ale nieco obawiam się o kwestie tego zasilacza. Nie powiem, wolę chłodniej i ciszej. Ostatnie kilka lat w sumie 0 gier więc mam do ewentualnego ogrania tyle rzeczy że nie muszę sięgać po żadne nowości
tylko ze wzgledu na wzrost cen 13pro nie spadnie az tak i dalej idac w zeszlym roku byl powazny problem z dostepnoscia 13pro i pro max, wiem bo ja kupilem 13pro na premiere z xkomu (zamowilem przedpremierowo) a moi koledzy z wolnej reki juz pozniej musieli sie bujac albo czekac na dostepnosc w oficjalnych zrodlach
Proszę o pomoc w wyborze laptopa. Poszukuje laptopa biznesowego/do pracy.
Wymagania:
- dobrze trzymająca bateria
- obsługa autocada (używany sporadycznie w podstawowy sposób)
- mile widziany dotykowy ekran
- mile widziane solidne wykonanie
- jestem otwarty na polecenie innych funkcji
Nie mam konkretnej kwoty jaką chce przeznaczyć na jego zakup. Na pewno nie chce przekroczyć kwoty 4 000,00 zł brutto.
czesto trzeba udostepnic ten plik, to jest bezpieczenstwo ale czasem bywa upierdliwe sam jak zapisuje pdfy z apki np. pge to potem nie widze mailem ale rozwiazalem to share na pamiec telefonu i wtedy kazdka apka powinna widziec tego pdf'a