Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Stjepan

Offtopic o grach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ciekawe ile z tego będzie zjadliwe.
Ale, to tak na podgrzania tematu = nie ma w co grać. ;)

polecam spoilerek pod filmem :)

Edytowane przez *** ChOpLaCz ***
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

UE5 spowodował to czego można było się spodziewać - zalew nowych, świeżych, nadchodzących tytułów. W megakorpo świecie za to będzie jak zwykle stabilnie, "nowe IP się nie opłaca" :E Gdyby tylko człowiek był młodszy i miał tyle chęci i czasu na granie co kiedyś.

Edytowane przez Kris194

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Czy mam zwida (?), czy laska z nadchodzącej Unknown 9: Awakening, to Yenefer z Netflixa?

A dla oczekujących Wukonga.
Jak się nie sprawdzi, to... 

Dla mnie, fajnym miksem Elden Ring (wizualnym) i Wu Konga (walka) może być: Ballad Of Antara

Edytowane przez *** ChOpLaCz ***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.08.2024 o 19:17, Kris194 napisał:

Gdyby tylko człowiek był młodszy i miał tyle chęci i czasu na granie co kiedyś

Nie przejmuj się, właśnie dziś rano w RMF przytaczali jakieś badania, że czym osoba mniej atrakcyjna tym więcej czasu spędza przy graniu w gry :szczerbaty:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Zapowiada się naprawdę fajna gra! A światełko miejscami rodem jak z wizek architektonicznych.
Tylko faktycznie, momentami jakby za dużo zwiedzania bez innych aktywności. Choć pod koniec robi się goroąco :) No i to zajawka z alphy... więc trzymam kciuki. 

Edytowane przez Zas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, *** ChOpLaCz *** napisał:

Fajne światło, ale sterylnie aż boli ! ;)

Światło fajne ale to chyba ten moment, w którym trzeba się zastanowić czy aby na pewno chcemy aby każda gra tak wyglądała. Pomijając aspekty gameplayowe (za dużo łażenia) to mam wrażenie, że finalnie gdzieś to trochę traci na uroku. Niby absurdalne ale im bliżej jesteśmy tej granicy fotorealizmu tym silniejsze mam wrażenie, że coraz mocniej doceniam unikalny styl artystyczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha! Bezdyskusyjnie!
Należy mieć tylko chłodną głowę i odróżnić pędzel (narzędzie) od techniki (malarza).
Nie należy zakładać, że wszystkie gry będą tak wyglądać, tylko dlatego, bo... mogą.
Ufam w to, że jak do tej pory, różni artyści, różnie będą tego pędzla używać.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby mi takiego Splinter Cella nowego dali, ale na wzór pierwszych trzech części, to bym chyba kartę zmienił aby zobaczyć RT/PT :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Źle się dzieje ... 1 sierpnia zmarł Krzysztof Banaszyk,a wczoraj jak grom z jasnego nieba wyszła wiadomość,że Wojciech Paszkowski zmarł :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Przez przypadek się dowiedziałem, że wczoraj jakaś nowa gra wyszła :E

W peak jakoś ~600 graczy osiągnęli :E

Edytowane przez lukadd
  • Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę zakładać tematu, więc napiszę tutaj: czy w Crysisie 2 idzie zdobyć Pistol Laser Pointer (celownik laserowy do pistoletu) po przejściu misji na parkingu (Mission 3: Sudden Impact) ? Zapomniałem o tym a jestem już sporo dalej i chciałbym mieć wszystkie znajdźki do broni, występuje to gdzieś dalej w grze jeszcze czy już przepadło całkiem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.08.2024 o 22:56, Zas napisał:

Zapowiada się naprawdę fajna gra! A światełko miejscami rodem jak z wizek architektonicznych.

No fajne światełko ale ogólnie to za czyściutko tam, żadnych plam, brudu, nawet karabiny gość ma jakby dopiero co z fabryki dostał i na pierwszą misję się wybrał - powinny być wyobdzierane itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale to jakaś alternatywna rzeczywistość chyba, jakieś inne wymiary itp. - może tam brudu nie ma :E 
Mnie to zbytnio nie przeszkadza, nie wszędzie muszę wiedzieć ten realistyczny brud. 

W sumie buduje to jakieś wrażenie odrealnienia, a przecież... patrz wyżej :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej celowy zabieg dokładnie to samo jest w Mirror's Edge.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

huh, może jednak ten Batman w VR to coś ciekawego i dobrze wykonanego.... Ale żeby kupić Meta Quest 3 tylko dla niej.... Eh, wypożyczalnie zarobią swoje :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi