5070 ma dostać 6400 CUDA-ków. To jest idealnie pomiędzy 4070 a 4070 Super.
A co za tym idzie - cena zostanie na poziomie identycznym co 4070, czyli 599$. W sklepach poniżej 3000 zł.
Ostatnio 16 i 17lat wstecz kto ostatnio zmodyfikował UE pod siebie Dosłownie dwóch developerów, którzy mieli w zespole mądre głowy to zrobili także nie wiesz o czym piszesz.
Jak pamiętam ktoś tu pracował dla Techlandu i pisał o UE jeszcze 4.x i było narzekanie na ten silnik. Ludki z Epica na co dzień siedzą przy silniku i nie mogą poradzić, ale ludki od jakiegoś developera nagle ogarną silnik za nich także z choinki się urwałeś.
Tutaj kolegom potwierdzę, że nowe P14 MAX są super w ich cenie. P12 MAX jeszcze nie testowałem, bo mam 6szt. A12x25 w "blaku" i nie mam przez to motywacji na zakup. Może się uda protestować na kompie klienta, zobaczymy.
Natomiast nie wiem, co macie za problem. Jak pisał @Send1N kupcie ze smartem na allegro, potestujcie i sami zobaczcie. W razie, jak Wam nie spasują, to zwrot i tyle, w dodatku zwrot za free. No nie wiem, co jeszcze trzeba dodawać w takiej sytuacji...
Przy okazji testu, możecie potwierdzić czy też zdementować ich "zajeb*stość" w tej cenie na tle innych, które testowaliscie i wrzucić na forum dla potomnych