Forum PCLab.pl: Battlefield V - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (315 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Battlefield V Powrót po 16 latach do WW2

#6241 Użytkownik jest niedostępny   DjXbeat 

  • Król na zamku
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6988
  • Dołączył: Pn, 26 Maj 08

Napisany 08 Listopad 2019 - 23:10

@UP
Ja miałem sytuację gdzie było jeśli się nie mylę 9 vs 55 :E
Oczywiście wrzuciło mnie do teamu 9. Dopiero przy następnej rundzie rozrzuciło graczy 32 vs 32

Ten post był edytowany przez DjXbeat dnia: 08 Listopad 2019 - 23:11


#6242 Użytkownik jest niedostępny   kochan4 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13608
  • Dołączył: Pt, 16 Mar 07

Napisany 08 Listopad 2019 - 23:37

zainstalowałem bf5 po pół roku, odpalam na swoich ustawieniach x dx12 a tu brynfxa - rwie na początku każdej mapy, chodzi koszzmarnie, zmieniłem na dx11 i jak ręką odjął - gierka wspaniale pomyka, jeszcze lepiej niź wcześniej na dx12 (jak było ok) - a nowe mapy? śmigają na saruszku SB w 90-100 przy 1080p, med/high. ZObaczymy we wtorek jak Rysio 2600 przyjdzie ;)

Ten post był edytowany przez kochan4 dnia: 08 Listopad 2019 - 23:39


#6243 Użytkownik jest dostępny   Send1N 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3454
  • Dołączył: Pn, 18 Lut 08

Napisany 09 Listopad 2019 - 00:41

Zobacz postkochan4, o 08 Listopad 2019 - 23:37, napisał(a):

zainstalowałem bf5 po pół roku, odpalam na swoich ustawieniach x dx12 a tu brynfxa - rwie na początku każdej mapy, chodzi koszzmarnie, zmieniłem na dx11 i jak ręką odjął - gierka wspaniale pomyka, jeszcze lepiej niź wcześniej na dx12 (jak było ok) - a nowe mapy? śmigają na saruszku SB w 90-100 przy 1080p, med/high. ZObaczymy we wtorek jak Rysio 2600 przyjdzie ;)

Tak jest z początku a po chwili się unormuje sam nie wiem od czego to jest u wielu osób tak jest po wprowadzeniu np nowej mapy przez pierwsze pare minut tak rwie a pózniej jest już ok i po każdym nowym uruchomieniu gry też, dziwna sprawa :hmm:

#6244 Użytkownik jest niedostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6509
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 09 Listopad 2019 - 02:23

Zobacz postSend1N, o 09 Listopad 2019 - 00:41, napisał(a):

Tak jest z początku a po chwili się unormuje sam nie wiem od czego to jest u wielu osób tak jest po wprowadzeniu np nowej mapy przez pierwsze pare minut tak rwie a pózniej jest już ok i po każdym nowym uruchomieniu gry też, dziwna sprawa :hmm:

Mi po kazdym ponownym uruchomieniu nie rwie, jedynie po formacie i nowej instalce. Po 20min kazda mapa i problem znika.

#6245 Użytkownik jest niedostępny   Ronin69 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 503
  • Dołączył: Pn, 09 Kwi 18

Napisany 09 Listopad 2019 - 12:50

Ile razy po ostatniej aktualizacji gra nagle wam się zamknęła? U mnie 5 lub więcej. Sprawdzałem w podglądzie zdarzeń, nie było błędów. Raczej nie jest to sprawa OC ramu bo jest ustawiony tak od kwietnia i wcześniej problem nie występował.

#6246 Użytkownik jest niedostępny   voltan 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 252
  • Dołączył: Pn, 08 Kwi 13

Napisany 09 Listopad 2019 - 13:04

Zobacz postRonin69, o 09 Listopad 2019 - 13:50, napisał(a):

Ile razy po ostatniej aktualizacji gra nagle wam się zamknęła? U mnie 5 lub więcej. Sprawdzałem w podglądzie zdarzeń, nie było błędów. Raczej nie jest to sprawa OC ramu bo jest ustawiony tak od kwietnia i wcześniej problem nie występował.


Raz mi się tak dzieje raz nie ;/
Po ostatniej aktualizacji ani razu. Dziś aktuzalizowałem sterowniki do grafy i zobacze czy one coś nie pochrzaniły tym razem :D

#6247 Użytkownik jest niedostępny   kochan4 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13608
  • Dołączył: Pt, 16 Mar 07

Napisany 09 Listopad 2019 - 14:44

Zobacz postRonin69, o 09 Listopad 2019 - 12:50, napisał(a):

Ile razy po ostatniej aktualizacji gra nagle wam się zamknęła? U mnie 5 lub więcej. Sprawdzałem w podglądzie zdarzeń, nie było błędów. Raczej nie jest to sprawa OC ramu bo jest ustawiony tak od kwietnia i wcześniej problem nie występował.

jak miałem za mocno wykręcony procesor albo ramy tak mi się działo, teraz jak na "lajcie" lecę od roku spokój z jakimikolwiek zamknięciami, wywalaniem do windy itp

#6248 Użytkownik jest niedostępny   gret 

  • RS
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6819
  • Dołączył: Pt, 17 Kwi 09

Napisany 09 Listopad 2019 - 14:45

kiedy będzie podbój na mapkach z pacyfiku?

#6249 Użytkownik jest niedostępny   kochan4 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13608
  • Dołączył: Pt, 16 Mar 07

Napisany 09 Listopad 2019 - 14:55

o jakich mapkach piszesz? Iwo Jima i Sztorm już jest, imo rewelka, całą noc czochrałem

#6250 Użytkownik jest niedostępny   Dominix1910 

  • twitch/dominixtv
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9622
  • Dołączył: Pn, 19 Sty 09

Napisany 09 Listopad 2019 - 15:06

Zobacz postgret, o 09 Listopad 2019 - 13:45, napisał(a):

kiedy będzie podbój na mapkach z pacyfiku?


Jest od dawna, masz tam dwie playlisty, jedna na przelamanie druga na CQ.

#6251 Użytkownik jest niedostępny   tomskyy 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 106
  • Dołączył: Pn, 14 Paź 19

Napisany 09 Listopad 2019 - 15:43

Pomocy, na monitorze mam ustawione 144Hz z G-sync, a gra odpala się w 120Hz. Dodam tylko, że wcześniej miałem monitor, który miał ustawione 120Hz. Nie wiem co zrobić, żeby gra odpalała się w 144Hz tak jak jest ustawiony monitor. Po wyłączeniu gry na pulpicie jest 144Hz. Monitor LG 27GL850B.

Ten post był edytowany przez tomskyy dnia: 09 Listopad 2019 - 15:44


#6252 Użytkownik jest niedostępny   gret 

  • RS
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6819
  • Dołączył: Pt, 17 Kwi 09

Napisany 09 Listopad 2019 - 16:05

Zobacz postDominix1910, o 09 Listopad 2019 - 15:06, napisał(a):

Jest od dawna, masz tam dwie playlisty, jedna na przelamanie druga na CQ.

ale fail :D

#6253 Użytkownik jest niedostępny   Dominix1910 

  • twitch/dominixtv
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9622
  • Dołączył: Pn, 19 Sty 09

Napisany 09 Listopad 2019 - 16:46

Ma byc nowa, mix przelamanie i CQ na tych mapach.

#6254 Użytkownik jest dostępny   Send1N 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3454
  • Dołączył: Pn, 18 Lut 08

Napisany 09 Listopad 2019 - 17:35

Zobacz postPhoenixsuple, o 09 Listopad 2019 - 02:23, napisał(a):

Mi po kazdym ponownym uruchomieniu nie rwie, jedynie po formacie i nowej instalce. Po 20min kazda mapa i problem znika.

Właśnie napisałem że po każdym ponownym uruchomieniu "też nie" czyli że jest ok, rwie tylko na nowej wprowadzonej mapie u mnie przez jakieś 3minuty a pózniej już nie rwie do końca życia, było tak na każdej nowej dodanej mapie z tego co pamiętam

Co do nowych map do pacyfik jest super taki crysis multi :E za to ta druga iwo jest fatalna 64 nudna... medykiem nie da się grać bo można tam tylko z dystansu coś ubić na niej.

Ten post był edytowany przez Send1N dnia: 09 Listopad 2019 - 17:38


#6255 Użytkownik jest niedostępny   voltan 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 252
  • Dołączył: Pn, 08 Kwi 13

Napisany 09 Listopad 2019 - 19:24

Zobacz postSend1N, o 09 Listopad 2019 - 18:35, napisał(a):

Właśnie napisałem że po każdym ponownym uruchomieniu "też nie" czyli że jest ok, rwie tylko na nowej wprowadzonej mapie u mnie przez jakieś 3minuty a pózniej już nie rwie do końca życia, było tak na każdej nowej dodanej mapie z tego co pamiętam

Co do nowych map do pacyfik jest super taki crysis multi :E za to ta druga iwo jest fatalna 64 nudna... medykiem nie da się grać bo można tam tylko z dystansu coś ubić na niej.


Medyk jest po to, żeby biegać przy dupach kolegów z plutonu.

#6256 Użytkownik jest niedostępny   Wpotrzebie2017 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3280
  • Dołączył: Wt, 08 Sie 17

Napisany 10 Listopad 2019 - 12:58

Czołem. Czy tylko mi się podoba tak mocno grafa w BF V i do tego kampania (niestety za krótka)? Czasem się czuję jakbym powrócił do starych COD/MOH/WOLFENSTEIN w nowej oprawie + z większymi możliwościami przejścia, niż totalnie liniowo.

#6257 Użytkownik jest niedostępny   tomskyy 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 106
  • Dołączył: Pn, 14 Paź 19

Napisany 10 Listopad 2019 - 16:07

Ile macie FPS-ów na mapie Twisted Steel (pogięta stal) w podboju na 64 graczach? Bo ja tak między 100-120 na 1440p i ultra. Raczej nie spada poniżej 100 ale na reszcie map trzymam chyba więcej klatek. Wydaje mi się, że to jedna z map, na których jest najniższy framerate.

#6258 Użytkownik jest niedostępny   dawidoxx 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2097
  • Dołączył: Pt, 18 Mar 16

Napisany 10 Listopad 2019 - 16:12

3440x1440 ultra = 100-150

Najbardziej zasobozerny jest sztorm na Pacyfiku.. Wiem to bo kiedy miałem zasilacz seasonica 750w to na tej mapie dostawałem przypadkowe wyłączenie kompa

Ten post był edytowany przez dawidoxx dnia: 10 Listopad 2019 - 16:15


#6259 Użytkownik jest niedostępny   tomskyy 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 106
  • Dołączył: Pn, 14 Paź 19

Napisany 10 Listopad 2019 - 16:23

No to chyba wszystko dobrze u mnie bo mam trochę gorszy procesor, a mówię mam 100-130 powiedzmy. To mi się jeszcze nie zdarzyło wyłączenie kompa, a mam SPC 650W Gold :E

#6260 Użytkownik jest niedostępny   dawidoxx 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2097
  • Dołączył: Pt, 18 Mar 16

Napisany 10 Listopad 2019 - 16:41

Tu chodzi o to że wszystkie ss z serii Focus Gold mogą z tym mieć problem.. u mnie dwie sztuki powodowały problemy przy naprawdę dużym obciążeniu gpu.


https://forum.pclab....anie-komputera/

FPS u Ciebie jest ok :)

  • (315 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych