Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

driver89

World War 3

Rekomendowane odpowiedzi

Mówisz o Rafale co wysadził murzyna ? :szczerbaty:

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trailer zdecydowanie z jajem, nawet mi się podobał :D

Przynajmniej nie był pompatyczny i obiecujący nie wiadomo co, jak np. ten Battlefielda 2042 i strzelanie z RPG po wyskoczeniu z samolotu :E

Czekam z niecierpliwością na WW3.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już co poniektórzy na trailerze dopatrzyli się nowych map np. Shibuya Tokyo :)

obraz-2021-11-22-231550.png

Są tam jeszcze fragmenty innych.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ultra z palcem w nosie podczas październikowych beta testów na moim kompie. Ogólnie pod tym względem nie ma się co martwić, gra ma dosyć małe wymagania i działa na Unreal Engine więc będzie ok.

1920x1080_spec.jpg

Edytowane przez caleb59

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, skypan napisał:

Już co poniektórzy na trailerze dopatrzyli się nowych map np. Shibuya Tokyo :)

obraz-2021-11-22-231550.png

Są tam jeszcze fragmenty innych.

A będzie tornado? :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czort wie, chodzą plotki iż jakoby od 14:00 preload, tak samo jak granie jutro.

Obecnie z tego co się dowiedziałem można pobrać launcher ale pliki gry nie chcą się pobierać i wszystko wisi na statusie: "Installation file availability pending".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, mam mały problem.

Po pobraniu launchera My Games muszę się zalogować w aplikacji i problem polega na tym, że nie mam możliwości zalogowania się przez Steama tam.

obraz.png.168ea626b6ab5d47c16764d9902f23c7.png

No i teraz pytanie co mam zrobić, skoro na stronie internetowej store.my.games jestem zalogowany przez Steama i tam poprzez podejrzenie konta mogę zobaczyć, że mam World War 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie dalej jest bez problemu, spróbuj CTRL+F5 na stronie, nie korzystasz z żadnych dziwnych dodatków do przeglądarki www typu noscript etc.?

Jeśli korzystasz z wersji gry na Steam to nie musisz pobierać ich launchera manualnie z mygames, tzn. pobierasz go ale przez Steam i nie powinno być żadnego logowania, tak to wyglądało w przypadku październikowych testów.

Launcher z mygames pobierają tylko osoby, które kupiły pakiety dostępowe.

------------------

mueqaq8npj181.png

Edytowane przez caleb59

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@caleb59 W październikowych testach na Steam został dodany World War 3 PTE i nie musiałem nic odpalać za pomocą żadnego zewnętrznego launchera...

Teraz ma być tak samo? Korzystam z wersji Steam, bo grę zakupiłem od razu po premierze w 2018 roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, trzeba czekać na oficjalny komunikat dzisiaj, jednak wydaje mi się, że może to wyglądać tak samo z tą różnicą, że nie będziesz odpalał przez World War 3 PTE na Steamie tylko normalnie z pozycji World War 3 na Steamie, mogę się mylić bo to dalej są testy - równie dobrze może być identycznie jak w październiku ale bez oficjalnego info aktualnie błądzimy we mgle.

Edytowane przez caleb59

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@caleb59 Dobrze, że mam porządny internet, to pobiorę grę w oka mgnieniu jutro, a nie przez preload dzisiaj :E
Racja, zobaczymy jutro. Możliwe również, że zostanie kolejna wersja/gra World War 3 ZBT dodana do biblioteki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To gówno i tak działa na zasadzie P2P więc z tym pobieraniem może być różnie, szczególnie dzisiaj dopóki się to nie bujnie po ludziach.

-----------------

Dobra, próbujcie odpalać, u niektórych już leci...

fyqet3pg2l181.png

-----------------

Potwierdzam, można już pobierać.

Edytowane przez caleb59

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
51 minut temu, caleb59 napisał:

To gówno i tak działa na zasadzie P2P więc z tym pobieraniem może być różnie, szczególnie dzisiaj dopóki się to nie bujnie po ludziach.

-----------------

Dobra, próbujcie odpalać, u niektórych już leci...

fyqet3pg2l181.png

-----------------

Potwierdzam, można już pobierać.

Ja też pobieram, ale przez apkę My Games i to bez uprzedniego zalogowania się :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na steam pobiera niecałe 90mb a pozniej leci poprzez ten launcher 

wp83hcJ.jpg

• Sad 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osoby posiadające ww3 na steamie mają ww3 odpalać przez steama. Ściąga się mini launcher MG i tam grę pobieramy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, dawidoxx napisał:

Na steam pobiera niecałe 90mb a pozniej leci poprzez ten launcher 

wp83hcJ.jpg

Szkoda myślałem że się obejdzie beż, idę instalować. Jutro będę karać boty 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, Phoenixsuple napisał:

Osoby posiadające ww3 na steamie mają ww3 odpalać przez steama. Ściąga się mini launcher MG i tam grę pobieramy.

Pobierasz czyste World War 3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi