Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

driver89

World War 3

Rekomendowane odpowiedzi

Z czym? Ze bf2042 jest jedna wielką beta? Czy może, że nie warto play pro kupować? W tym abonamencie mozesz sobie wszystko z EA ograć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde co z tym gwanem jest nie tak niby 2000 ludzi gra a wyszukuje jaby 20 gralo czy oni naprawde nie potrafia ogarnac tych serwerow 3 lata mieli - dziady

Edytowane przez gruzin don Leonides
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, gruzin don Leonides napisał:

kurde co z tym gwanem jest nie tak niby 2000 ludzi gra a wyszukuje jaby 20 gralo czy oni naprawde nie potrafia ogarnac tych serwerow 3 lata mieli - dziady

Gdzie masz licznik ile osob gra??

Steam nie pokazuje ilosci graczy i nigdy juz nie pokaze.

Zacytuje kilka wypowiedzi:

"Steam charts pokazuje ludzi ściągających grę, nie zobaczymy już ile osób siedzi na serwerach."

"osoby mające włączony launcher mg i ściągający grę. Po odpaleniu gry launcher się zamyka a nasza aktywność na steam znika. Było to nawet wyjaśniane na oficjalnym discordzie."

"zresztą wczoraj po wystartowaniu preloadu też były takie liczby, a na serwerach ludzi nie było"

Edytowane przez Phoenixsuple

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpaliłem grę, ale i tak grać nie można. Doba minęła, co za partacze.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nic trzeba wracać do 2042 albo się przerosić z jakimś starszym BF'em ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo grać dalej i może się z czasem przekonać, widzę że kombinują na stronie worldwar3.com i dodali ekwipunek, twitch dropsy itp. bajery. Nawet jakiś patch będzie dzisiaj (czy tam już był, nie wiem bo jeszcze nie odpalałem gry).

Jest też info, że pakiet weterana będzie aktywny podczas otwartej bety w marcu 2022.

Edytowane przez caleb59

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, caleb59 napisał:

Albo grać dalej i może się z czasem przekonać, widzę że kombinują na stronie worldwar3.com i dodali ekwipunek, twitch dropsy itp. bajery. Nawet jakiś patch będzie dzisiaj (czy tam już był, nie wiem bo jeszcze nie odpalałem gry).

Jest też info, że pakiet weterana będzie aktywny podczas otwartej bety w marcu 2022.

Czyli teraz nie będzie działał weteran pack?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cytat

Following the announcement that World War 3 will be a free-to-play experience, we’re delighted to offer a free Veteran Pack to players who purchased the game before October 4, 2021! Credited directly to your game account on Steam, you'll get CBT access and also receive exclusive gear (available in the Open Beta Test) as thanks for your incredible support.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za to graty z Twitch dropów powinny pojawić się już w grze, na to wygląda przeglądając ekwipunek na worldwar3.com.

ilqPinX.jpg

Edytowane przez caleb59

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skórki, pakiety do kupienia, twitch dropy.. wszystko tylko brak ogarniecia serwerów :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe co wywołało te problemy z serwerami. Zbyt duże zainteresowanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisali, że duże zainteresowanie graczy.

Widzę, że niektórzy mogą już dołączać do gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem hejt na twórców, ale i tak jest mniejszy wstyd za padnięcie serwerów niż w przypadku DICE :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, caleb59 napisał:

Napisali, że duże zainteresowanie graczy.

Widzę, że niektórzy mogą już dołączać do gry.

Sorry ale mieli TRZY LATA na przygotowanie się.

Poza tym dużo to ile? 10k? 50k? Milion? 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Ci tak - nie wiem, sam jestem obecnie na etapie przekonywania się co do tej gry, nie chcę jej po prostu porzucić bo aktualnie i tak nie mam gdzie postrzelać więc staram się poświęcić WW3 trochę więcej uwagi mimo jej dyskusyjnej ułomności w niektórych mechanikach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ups :)

Edytowane przez kadajo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do gry się dostałem, ale cały czas przy wyszukiwaniu gry wywala błąd RPCERROR REQUEST TIMEOUT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi