@hubio ja chyba jednak pisze po chińsku, albo w innym języku... Czy ja napisałem o ludziach, którzy pracują tam bo muszą i nie mają innego wyjścia? Nie. Ja napisałem o takich, co idą na rozmowę, na rozmowie mają powiedziane jak będą pracować (5 dni w tygodniu, w systemie 4 zmianowym, czyli jedną lub dwie niedziele w miesiącu), a mimo wszystko powodem rezygnacji po 2 tygodniach czy miesiącu jest właśnie taki system pracy. Oczywiście to jako jeden z przykładów takiego postępowania.
Opisałem konkretne przypadki, z zaznaczeniem że nie chodzi mi o tych którzy muszą pracować w takich firmach i tych frustrację rozumiem.
Także proszę, czytaj uważnie 😉
A jakbym nic tu nie ruszał? To nowy zestaw ma 2 lata gwarancji, ale jakbym nic nie ruszał tylko użytkował zgodnie z przeznaczeniem grajac w srednio wymagajace gry i przegladajac neta w wiekszosci czasu, jedynie czyscil to pożyje kilka lat? Jaka moze byc tego zywotnosc?
Masz możliwość przetestowania tych radiatorów na jakimś jednym modelu dysku, w miarę stałych warunkach (ta sama temp. w pokoju), przy tym samym obciążeniu dysku? (wiesz ... by po prostu było wiadomo jaka jest między nimi różnica w skuteczności odprowadzania ciepła).