Skocz do zawartości
Tomek1623

Assassin’s Creed: Odyssey

Rekomendowane odpowiedzi

Black Flag był nastawiony na to i mi również się w niego przyjemnie grało. Tutaj to jednak za dużo tego było 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w tej grze da się surowce jak, np. drewno pozyskiwać inaczej niż ze zbieractwa i rozbioru przedmiotów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja robię też tak że jak jest polanka i "ciąg" drzewek to jadę na koniu i zbieram te drzewka, później jadę kawałek dalej nawracam i od nowa bo jak odjedziesz to się te drzewka respawnują.

Ale ogólnie to koszty surowców są wysokie bo nie po to masz mikrotransakcje żebyś stockowo miał za lekko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu od pewnego czasu, w niektórych miejscach potrafią mnie atakować zwykli obywatele. Mają własny miecz, potrafią podnieść ziemi albo nawet gołymi pięściami mnie nawalają. Przynajmniej taki mi się zdaje że to są zwykli mieszkańcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram sobie dalej w tą gierkę ale od jakiegoś czasu nie mogę używać żadnych zdolności. Są one przypisane do poszczególnych klawiszy ale podczas próby użycia są nieaktywne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@sabaru używasz może "Blade of Yumminess" albo masz grawerunki na broni? Coś z tym związane powoduje niemożliwość używania skilli. Choć jeszcze Korfu quest póki nie będzie skończony to również jest blokada na zdolności.

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi