No chyba nie taki żart.
Niemcy obecnie mają ~50% energii z OZE głównie panele, wiatraki, elektrownie wodne i biomasa dopełnia.
~10 lat i spokojnie dobiją do tego 80%.
Książkowy błąd dotyczący każdego hobby.
Tymczasem ja trzymam się kurczowo planu zachowawczości i umiaru. W kwietniu mija 5 lat, jak podjąłem temat anime zaczynając od DitF.
No i taki tego rezultat:
Pękł tysiak. Zajęło mi to wg. MALa 191dni. Jeśli nie pomyliłem się w obliczeniach, to na przestrzeni 5 lat daje to 2,5h oglądania anime codziennie. Systematyczność ponad ciśnięcie ilości - nawet jeśli jakieś anime bardzo mi się spodoba - dawkuje je sobie. No i mi wybitnie leży system sezonowości. Połowę tego, co dałem radę obejrzeć sezonowym tempem 1ep/tydzeń - zbingować bym pewnie nie dał rady.
"Nie brak opinii" że zapowiedź 3. sezonu RE:Zero to kwestia dni
Pytanie czy jest sens prowadzić teraz jakiekolwiek forum internetowe. Sam z ciekawości wprowadziłem do ChatGPT pierwsze lepsze pytania z forum np. związane z problemami z komputerem i co o dziwo prawie trafnie odpowiedział.
o tym wlasnie pisałem, jak kupisz model z dobrym chłodzeniem typu tuf, trio czy strix itp to masz z głowy a jak przyoszczędzisz t cię może suszenie i temperatura drażnić i wtedy sięgasz po UV no ale wiadomo te z gorszym chłodzeniem można wyrwać taniej
Hej hej....poradziłeś sobie z tym jakoś? U mnie dokładnie to samo. Wkładam stary dysk kiedyś zainicjowany na NSA210 i wszystko śmiga...wkładam nowy HDD i "not responding"