Na chwilę obecną wygląda to tak:

Top po przeróbkach i wyposażeniu w filtr:

Dzisiaj to składałem i zapisałem sobie pewne przemyślenia:
1. Obudowa nie wymaga zamontowania wentylatora pod topem, ale nie chciałbym porzucać tej opcji. Metalowa ramka i taśma magnetyczna nie zdały egzaminu. Potrzebowałbym jakiegoś elementu do wklejenia pod top dzięki któremu możnaby zamontować wentylator 140 mm
2. Problem z kablami 24 pin/6 pin/4 pin. Jak widać jest jeden opleciony... ale układa się fatalnie... Macie jakiś pomysł? Wtedy bym pomontował te oploty... najgorzej z kablem 24 pin... musi wykonać skręt o 180 stopni. Może kabelki oplecione tylko na części kabla?
3. Na podłodze zostały otwory po gumkach do montażu dysków. Jest opcja, że możnaby tam wyciąć otwór i zamontować filtr... albo nawet wentylator 120 mm... albo zamontować tam 2 dyski, które zasłoniłbym ciemną plexa, albo jakaś naklejką. Pierwsze opcje wymagałyby chyba kupna dodatkowej budy.
4. Szukam opcji do zmiany komponentów... nowa płyta/grafika... wiem, że na obecnej płycie i chyba żadnej innej nie zamontuje AiO NZXT Kraken… nie ma szans żeby to się zmieściło. Są jakieś chłodzenia AiO z elementem na CPU podświetlanym dyskretnie i chłodnicą grubości koło 27 mm?
5. Chciałbym poprawić cover dla zasilacza... jakieś naklejki z białymi sześciokątami foremnymi przypasowałyby do tego? Właściwie to na tym coverze mógłbym dysk ssd zamontować też.
6. Mam backplate dla grafiki, ale nie montowałem bo może będę sprzedawał kartę. Są jakieś GTX 1060 Mini z backplate? Albo 1070 Mini?