Skocz do zawartości
marek7536

Problem z instalacja najnowszych sterowników

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam lapka Lenovo 100-15IBD nie mogę zainstalować sterowników od Nvidi 416.34 w czym problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie masz geforce'a po prostu?

Zbyt stary build win10?

Nie zainstalowane sterowniki do integry w pierwszej kolejności?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem został rozwiązany zainstalowałem Heroes 3 Hd wraz microsoft visual c++ i potem spróbowałem zainstalować i udało się pewnie brakowało visual c++ bo mi wczoraj przyszedł ten laptop z allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Ja Thermomixa cenie za mozliwość robienia smoothie.  Ma Coocido jak wyzej wspomniano, ale do niektórych przepisów ja mógłbym się czepiać. Chodzi o to, ze czasem potrawa wychodzi np za mało słodka (np buchty*). Co do mycia. Ma w sobie specjalny program (jest kilka opcji do wyboru) i w zasadzie kielich myje się sam. Daje odrobinę płynu do mycia naczyń, lub czasem kostkę do zmywarki. Wystarczy to potem spłukać i naczynie umyte. * w moich stronach zwane parowańcami.
    • Ojj tak tez ogrywalem niedawno i giera jest mega ,jak wskoczy RT zagram JeszCe raz 🔥
    • @hubio Jak zwykle wiesz, że dzwonią ale nie wiesz gdzie. Szkoda, że ty historie masz w dupie. Dzięki za linka bo tam tylko potwierdzasz to co napisałem (sam chyba nawet tego nie przeczytałeś) , bo masz tam mnóstwo teorii i jako jedna to ta o której piszesz a w praktyce bardzo możliwe, że wszystkie się do tego przyczyniły. Ale też nie wiem jaki sens jest podawać współczesne pojęcie imigracji do tego z 5 wieku, gdzie tak czy inaczej odbyło się to zbrojenie np. bitwa pod Adrianopolem, gdzie 2/3 armii rzymskiej zostało wybite w tym cesarz walezy, a samo pojęcie upadku jest późniejsze bo nikt tam nie stanął na środku placu i nie ogłosił upadku. Dopiero kilkadziesiąt lat później to pojęcie zostało weszło do świafomości, gdy justynian próbował odbić zachód. Zresztą w przypadku Rzymu i immigrantów sam przykład jest bez sensu bo miałeś tam do czynienia z wielokulturowym społeczeństwem. Zresztą żeby daleko nie szukać ptzykładu możesz sobie zobaczyć jak np. Słowianie migrowali na bałkany w 6 wieku, bo oświęcę cię bałkany to nie kolebka Słowian. xd Weź się doedukuj. 
    • https://wiadomosci.wp.pl/hanna-machinska-polska-okrywa-sie-hanba-ktorej-nie-zmyjemy-6946436262275936a Zakładam, że są strażnicy, którzy nadal zachowują empatię i są po prostu dobrymi ludźmi. Nie mają prawa czuć się po filmie Holland pokrzywdzeni? Nie sądzę. W moim odczuciu obraz stworzony przez Holland jest wyważony. Osoby, które się przedarły do Polski, niejednokrotnie zeznają później przed sądami. Niektórzy mówią, że byli bici, szarpani także po naszej stronie. Rozbijano im telefony komórkowe. Pamięta pan tę znaną już sytuację, gdy młody człowiek przechodził przez mur i na nim zawisł? Pamięta pan zachowanie funkcjonariuszy? Kpili z jego dramatu. Widziała to cała Polska.
    • Hmmm, na takich ustawieniach przeszedłem ostatnio podstawkę i DLC. Ani jednego crasha z errorem 25. Natomiast w demie i na premierę nie mogłem nawet 5 minut pograć i wywalało. Wyłączony tylko blur i włosy.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...