Skocz do zawartości
azgan

Halo Infinite - PC oraz XBOX wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Tak prezentują się oceny Halo Infinite - zestawienie: (jak dla mnie przesadzone)

  • VG247 - 10 / 10.0
  • GamesBeat - 10 / 10.0
  • Windows Central - 10 / 10.0
  • PowerUp! - 10 / 10.0
  • XboxEra - 10 / 10.0
  • Generación Xbox - 9.9 / 10.0
  • SomosXbox - 9.8 / 10.0
  • Area Xbox - 9.7 / 10.0
  • Impulsegamer - 4.8 / 5.0
  • IGN Middle East - 9.5 / 10.0
  • The Games Machine - 9.5 / 10.0
  • Washington Post - 95 / 100
  • Stevivor - 9.5 / 10.0
  • CGMagazine - 9.5 / 10.0
  • Seasoned Gaming - 9.5 / 10.0
  • Geeks & Com - 9.5 / 10.0
  • Game Informer - 9.3 / 10.0
  • Areajugones - 9.2 / 10.0
  • Everyeye.it - 9.2 / 10.0
  • Rectify Gaming - 9.2 / 10.0
  • IGN - 9 / 10.0
  • IGN - 9 / 10.0
  • GamesRadar+ - 9 / 10.0
  • GameSpot - 9 / 10.0
  • Destructoid - 9 / 10.0
  • Hobby Consolas - 90 / 100
  • Shacknews - 9 / 10
  • IGN Spain - 9 / 10.0
  • God is a Geek - 9 / 10.0
  • God is a Geek - 9 / 10.0
  • Post Arcade (National Post) - 9 / 10.0
  • GamingTrend - 90 / 100
  • Game Rant - 9 / 10.0
  • JVL - 18 / 20
  • DualShockers - 9 / 10.0
  • Atomix - 90 / 100
  • PCMag - 9  10.0
  • Xbox Achievements - 90%
  • Press Start - 9 / 10.0
  • Spaziogames - 9 / 10.0
  • Gamersky - 9 / 10.0
  • CGMagazine - 9 / 10.0
  • DVS Gaming - 9 / 10
  • SECTOR.sk - 9 / 10.0
  • Pure Xbox - 9 / 10
  • PPE.pl - 9 / 10.0
  • Worth Playing - 9 / 10.0
  • MondoXbox - 9 / 10.0
  • Enternity.gr - 9 / 10.0
  • Explosion Network - 9 / 10.0
  • TheGamer - 9 / 10.0
  • Cerealkillerz - 8.9 / 10.0
  • GamePro - 87 / 100
  • PC Invasion - 9 / 10
  • Everyeye.it - 8.5 / 10.0
  • TechRaptor - 8.5 / 10.0
  • TrueGaming - 8.5 / 10.0
  • XGN.nl - 8.5 / 10.0
  • Metro GameCentral - 8 / 10
  • Giant Bomb - 8 / 10
  • TheSixthAxis - 8 / 10
  • IGN Italy - 8 / 10.0
  • VideoGamer - 8 / 10
  • Telegraph - 8 / 10
  • Guardian - 8 / 10
  • GameMAG - 8 / 10
  • TrueAchievements - 8 / 10.0
  • PCGamesN - 8 / 10
  • EGM - 8 / 10.0
  • Digital Trends - 8 / 10.0
  • TrustedReviews - 8 / 10.0
  • Gameblog - 8 / 10
  • Twinfinite - 4 / 5.0
  • GRYOnline.pl - 8 / 10.0
  • AusGamers - 8 / 10.0
  • Hardcore Gamer - 4 / 5.0
  • Saudi Gamer - 8 / 10
  • GameSpew - 8 / 10.0
  • LevelUp - 8 / 10.0
  • 3DNews - 8 / 10.0
  • AltChar - 8 / 10
  • Checkpoint Gaming - 8 / 10
  • WellPlayed - 8 / 10.0
  • VGC - 8 / 10.0
  • Filmweb - 8 / 10.0
  • GameByte - 8 / 10.0
  • PC Gamer - 78 / 100
  • COGconnected - 76 / 100
  • Game Revolution - 7.5 / 10.0
  • Forbes - 7.5 / 10.0
  • New Game Network - 74 / 100
  • Gamerheadquarters - 7.4 / 10.0
  • Attack of the Fanboy - 7 / 10.0
  • IGN Korea - 7 / 10.0
  • GGRecon - 7 / 10
  • Screen Rant - 7 / 10
  • Like 1
  • Thanks 2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Appka xbox się zaktualizowała u mnie przed chwilą na PC i jest napisane, że kampania dostępna od 8 grudnia od godz. 19 ;) 

Może myczek na NZ zatrybi :D 

Edytowane przez lamparcicho
  • Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

To wtedy premiera, a pre-downloadu nie będzie? 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Może poleci jakiś paczyk i w plikach od multi już jest zawarta kampania? Dziwne to z deka.

Halo, Bill... :E 

edit: wychodzi na to, że będzie xbox world premiere i serwery się ze... psujo :P 

Edytowane przez lamparcicho
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Godzinę temu, lamparcicho napisał:

Może poleci jakiś paczyk i w plikach od multi już jest zawarta kampania? Dziwne to z deka.

Halo, Bill... :E 

edit: wychodzi na to, że będzie xbox world premiere i serwery się ze... psujo :P 

Nawet na płytach nie ma kampanii dla jednego gracza :szczerbaty:

Halo Infinite nie zawiera pełnej gry w wydaniu pudełkowym. Część plików trzeba pobrać przed uruchomieniem https://www.eurogamer.pl/articles/2021-12-07-halo-infinite-nie-zawiera-pelnej-gry-w-wydaniu-pudelkowym

Ostatnio miałem to samo z Call of Duty: Vanguard na PS5 

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

263273672_1250465418767646_8453318612184

 

1 godzinę temu, lamparcicho napisał:

Halo, Bill...

Wiesz, że Bill od dawna w MS nie siedzi? :E 

  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
4 minuty temu, Jaycob napisał:

Wiesz, że Bill od dawna w MS nie siedzi? :E 

Wpada od czasu do czasu na walne zgromadzenie szefów wszystkich szefów ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
34 minuty temu, Jaycob napisał:

Wiesz, że Bill od dawna w MS nie siedzi? :E 

Serio? No musiało mi gdzieś umknąć... :E 

Czyli czekamy do 19? 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

O której godzinie jutro rusza kampania Halo Infinite ?

  • 8 grudnia - 19:00 CET (Warszawa)
  • 8 grudnia - 19:00 CET (Berlin)
  • 8 grudnia - 10:00 PST (Seattle)
  • 8 grudnia - 12:00 CST (Meksyk, miasto)
  • 8 grudnia - 13:00 EST (Nowy Jork)
  • 8 grudnia - 15:00 BRT (Sao Paulo)
  • 8 grudnia - 18:00 GMT (Londyn)
  • 8 grudnia - 21:00 MSK (Moskwa)
  • 8 grudnia - 21:00 AST (Riyadh)
  • 8 grudnia - 23:30 IST (Nowe Delhi)
  • 9 grudnia - 2:00 HKT (Hong Kong)
  • 9 grudnia - 3:00 JST (Tokio)
  • 9 grudnia - 5:00 AEDT (Sydney)
  • 9 grudnia - 7:00 NZDT (Auckland)

PS>

Niezła kolekcja 😁

Xbox "HALO" Consoles Unboxing (All Generations)

A wcześniejszego pobierania jak nie było tak nadal nie ma 😏

Edytowane przez azgan

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jest jakis sposob, zeby to jutro odpalic wczesniej niz o 19?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Serial Halo na pierwszych ujęciach

 

podczas The Game Awards otrzymamy pełny zwiastun

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Godzinę temu, Jaycob napisał:

Niestety nie ma.

Gdzies czytalem o zmianie czasu na nowo zelandzki, ale nie wiem co mialoby to dac XD

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

NRGeek też mówił w swojej recenzji że mogli trochę z tego więcej wycisnąć a tak pozostaje leki niedosyt.

No nic trochę szkoda,ale i tak jest dobra gra 👍

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Kupił pudełko i marudzi bo grę ściąga i tak z neta a my nie mamy nawet możliwości wcześniejszego pobrania :szczerbaty:

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
3 minuty temu, azgan napisał:

Kupił pudełko i marudzi bo grę ściąga i tak z neta a my nie mamy nawet możliwości wcześniejszego pobrania :szczerbaty:

Co za dzban, co on wczoraj się urodził, przecież takie rzeczy nie od dziś że pudełko otwierasz a tu płytki nie ma tylko kodzik :E

To już w Phantom Pain było, a kiedy to wyszło.

Edytowane przez frog67

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

On zawsze marudzi na to. Wcześniej czy później cyfra zawita na konsole w całości

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
5 minut temu, frog67 napisał:

Co za dzban, co on wczoraj się urodził, przecież takie rzeczy nie od dziś że pudełko otwierasz a tu płytki nie ma tylko kodzik :E

To już w Phantom Pain było, a kiedy to wyszło.

Tutaj płytka jest a na niej tylko 15GB do zsinstalowania a reszta do pobrania z neta. 

Swoją drogą ciekawe gdzie kupił dzień przed premierą :szczerbaty:?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Teraz, azgan napisał:

Tutaj płytka jest a na niej tylko 15GB do zsinstalowania a reszta do pobrania z neta. 

To nawet jeszcze bardziej przydzbanił rada jedna dla niego "chłopie zmień hobby" 

Ciekawe kiedy MS naprawi te kilka baboli w HALO, no i widać mocno leży na procku ale kolega ogrywający na 5600X nie narzeka na spadki, tylko na te rwane animacje przeładowania czy melee, ale to pewno studio ogarnie bo DF zauważyło już to w becie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Teraz, frog67 napisał:

To nawet jeszcze bardziej przydzbanił rada jedna dla niego "chłopie zmień hobby" 

Ciekawe kiedy MS naprawi te kilka baboli w HALO, no i widać mocno leży na procku ale kolega ogrywający na 5600X nie narzeka na spadki, tylko na te rwane animacje przeładowania czy melee, ale to pewno studio ogarnie bo DF zauważyło już to w becie.

Podobno Halo Infinite mogło skończyć jak Anthem ale finalnie obronili się 

Halo Infinite okazało się świetnym tytułem, lecz było bliskie porażki niczym Anthem. Wszystko przez zakulisowy chaos i ciągłe zmiany na stołku reżysera https://www.gry-online.pl/newsroom/halo-infinite-niczym-anthem-produkcje-dotknely-podobne-problemy/z120eb8

Na tym nie kończą się ciekawe informacje 

Redditowa społeczność Halo została czasowo zamknięta z powodu toksyczności fanów https://www.gry-online.pl/newsroom/redditowa-spolecznosc-halo-zostala-czasowo-zamknieta-z-powodu-tok/zd20ea5

A na sam koniec jeszcze to 

Przy okazji recenzowania Halo Infinite dziennikarz Jeff Gertsmann z portalu Giantbomb podzielił się przemyśleniami na temat kształtu recenzji gier wideo i ich zasadności w obecnej formie w dobie popularyzujących się gier-usług i abonamentów https://www.gry-online.pl/newsroom/ten-styl-recenzji-jest-martwy-jeff-gerstmann-o-dziennikarstwie-gr/zf20ece

 

 

1 godzinę temu, afrikan napisał:

NRGeek też mówił w swojej recenzji że mogli trochę z tego więcej wycisnąć a tak pozostaje leki niedosyt.

No nic trochę szkoda,ale i tak jest dobra gra 👍

Jedna z bardziej wyważonych opinii bez słodzenia 

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

(wklejam jeszcze raz, bo ten post Odina poleci :E )

I tak powinno być,  multik już pobrany to kampania mi tylko zostanie do dogrania. Szkoda jednak, że nie będzie wcześniejszego dostępu do pobierania. 

 

Nie mogę się doczekać!

 

Let Me In GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Edytowane przez Jaycob

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jak włączyłem wczoraj preload samej kampani to mi multika pobiera, więc widocznie kampania nie jest osobna, mimo to i tak lepsze od pobierania całego master chief collection.

  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...