Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Kfif10

Jakie kulki do asg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym się zapytać jakie kulki do asg do 200 fps

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Ale to robią z UK, Włoch, Hiszpanii i Portugalii prowincję?  
    • Drewnianie blaty trzeba dbać, olejować co najmniej raz w roku. Prewencyjnie przecierać. Blaty laminowane mają najlepszy stosunek trwałości do ceny - trzeba się postarać aby je uższkodzić, co jest oczywiście możliwe,. Teraz mam Technistone (spiek kwarcowy) i tutaj póki co nic się nie dzieje (żadne odbarwienia po cytrynie, przyprawach etc.) - a że to drogi materiał był... to przed jego zakupem przez rok robiłem różne testy (zostawianie cytryny, wina, pomidora, rozlanego domestosa) na próbce i nic, nawet w drobnych pracach budowlnaych użyłęm tej próbki (jako młotek, albo pod papier ścierny) i też nic    
    • przy grze myszka i obracaniu jest stutering kamery tzn ruch nie jest plynny. To juz nie pierwsza gra od sony z dokladnie tym samym problemem. Oddalem to bo jak mam  grac padem to sobie kupie wersje na PS5
    • No właśnie chodzi o to, że zabiegi które były w 2 były też w innych częściach. Seria jest m.in. właśnie z tego znana. No faktycznie dzisiaj próba ogrania jedynki może być mocno ciężkostrawna. Ja w nią pierwszy raz grałem po premierze 3. Czytając recenzję 3 dowiedziałem się, to kontynuacja i lepiej zapoznać się z jedynką, więc to było dawno i wtedy grafika jeszcze nie raziła aż tak. Dzisiaj może to być droga przez mękę. Chociaż jeżeli się ma wysoką tolerancję na takie starocie to zdecydowanie warto 🙂
    • @T0TEK przedmiot dotyczący odżywiania ma być osobno w ramach zajęć edukacja zdrowotna. Chemia i fizyka jak pisałem jest od 7 klasy i tak miałaby zostać, tutaj mowa o wprowadzeniu jedynie elementów tych dziedzin ale za to już w klasach 4-6. Po prostu starzejesz się i nie masz wspólnych tematów z młodzieżą. Taka kolej rzeczy. Jak byłeś w liceum też ochoczo rozmawiałeś z 40-50 latkami o wszystkim, w tym o tym co Cię nie interesowało? Nie myl wiedzy o której później piszesz ze wspólnym językiem i tematami do rozmów  14 czy 15 latek nie będzie rozmawiał o polityce, ekonomii, geologii, geografii itp. bo ma to po prostu w danym okresie swojego życia gdzieś i sprowadza tę wiedzę wyłącznie do obowiązku szkolnego. Oczywiście będą wyjątki i robię tu uogólnienie, ale akurat dość zasadne.  Ja zbierałem kapsle i nietypowe puszki, więc czy zbieracz pokemonów pogadałby o drużynach piłkarskich robionych z kapsli, którymi potem rozgrywało się mecze?     Co do WFu to właśnie, nie każdy ma predyspozycje w skakaniu, bieganiu czy sportach siłowych. Ja zawsze lepiej rzucałem piłką, kulą itp. czy wykonywałem inne aktywności siłowe niż np. biegi długodystansowe czy skok wzwyż. Trafiłem akurat na świetnego nauczyciela, który potrafił ogarnąć kto jakie miał predyspozycje i jak było programowo coś na zaliczenie to po prostu się próbowało, a jak nie wyszło, to zaliczenie zamieniał na coś do czego dany uczeń miał predyspozycje. Dzięki temu każdy miał szansę dostać dobry stopień z tego w czym był lepszy. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...