Forum PCLab.pl: Problem z dodawaniem emotek, pogrubienia tekstu itd. - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Problem z dodawaniem emotek, pogrubienia tekstu itd. Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Qwertypp10 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3865
  • Dołączył: Pt, 03 Lut 17

Napisany 19 Grudzień 2018 - 12:48

Cześć
Mam problem z forum.
Od ponad tygodnia nie wyświetlają mi się emotki po prawej stronie, ani nie działa pogrubienie, ani żadna opcja w pasku nad edytorem tekstu. Jakieś pomysły?

Ten post był edytowany przez Qwertypp10 dnia: 19 Grudzień 2018 - 12:49


#2 Użytkownik jest niedostępny   maxpower 

  • ..........
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1751
  • Dołączył: Nd, 23 Sie 09

Napisany 19 Grudzień 2018 - 12:58

Wyczyść ciastka.

#3 Użytkownik jest niedostępny   Qwinto 

  • Superuser
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3764
  • Dołączył: Pt, 29 Lut 08

Napisany 19 Grudzień 2018 - 13:18

Dokładnie, wyczyść wszystkie ciastka dla *.pclab.pl

#4 Użytkownik jest niedostępny   Qwertypp10 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3865
  • Dołączył: Pt, 03 Lut 17

Napisany 19 Grudzień 2018 - 22:56

Pomogło, dzięki wielekie ;)

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych