Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

domino1315

Słuchawki do telefonu.

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem kupić słuchawki do xiaomi redmi note 5, ale totalnie nie mam pojęcia jakie. Będę je użytkował tylko w domu. Budżet do 100 zł. Myślałem o Sennheiser hd201? Ale czy tel to "uciągnie"? :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość P_M_

Mam redmi note 4 i używam ze słuchawkami o impedancji 32ohm (superlux hd691). Nie ma żadnego problemu. Te sennheisery mają tylko 24ohmy, więc z napędzaniem takich słuchawek nie powinno być problemu.

Trudno stwierdzić, jak to zagra razem i czy tobie będzie pasowało. Podobno dobry bas, ale słabe wokale. Niezłe stereo. Trudno jednak wymagać więcej za taką cenę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Odpowiedzi

• Chyba tylko Z690/ Z790.
    • Dużo płyt Asusa ma taką możliwość?
    • Będę w domu to Ci napisze, ale wątpię by trzeba było coś konkretnie ustawiać. https://www.amazon.com/Dough-Spectrum-Black-Gaming-Monitor/dp/B0D2JJP2P4?crid=1EAFQEI5HCBOI&dib=eyJ2IjoiMSJ9.3VibO1QcoERlGo9aNG1Bm10phNwQFONwK6XT74i144wspiRlMPEulOcvZRL_VXBonr7Zghy7HCb1rAWOSJS-fsRE0FSj3tDc18Bxkdwsy9iwGzuNeyI9chDryEIMlV0MDYJgkw1FJXdX5wJ875O28KmRobF_8QpiwGnoxQlg5RCpCH4XiIfIJtUgD2mQZoqofmJVFTGFESrMCX5oyOT_D7fv5uloGmqo64lBt69qij3l3WtGQz-bSpBCF8bC8W6foi3u4Y9ZXPUIlY2CSy1lT7k0CifP9UREUUqUyUOB9fQ.OwECPZzj8uWPYg4-jIrS99ynKlARCEWH4EGIHXjspqI&dib_tag=se&keywords=spectrum+black+27&qid=1730815566&sprefix=spectrum+black+27%2Caps%2C207&sr=8-2 Jakby ktoś chciał WOLED-a z gorilla glass.
    • Jak zamkna offtop to wiele osob pewnie przestanie tam w ogole pisac
    • To ten sam problem jak wtedy gdy Telekomunikacja Polska zaoferowała Neostradę i w internecie zaczęły się pojawiać osoby które do niczego go nie potrzebują. Gdyby z popularnego forum wyciąć tematy dla Kowalskiego to okazałoby się że nikogo ono nie interesuje i ruch spada o 90%. Już mi napisano że mam nie mówić ludziom jak mają żyć ale przeważająca większość forumowiczów nigdy do niczego nie potrzebowała forum komputerowego tylko szukała miejsca by anonimowo poobrzucać się gnojem, no i wiadomo że najciekawiej robić to w miejscu gdy ktoś skieruje na nich swoje oczy,  osobna sprawa to moderacja pracująca pro bono, wcale mnie nie dziwi że korporacje odcinają się od forów.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...