Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

abukbog

Nowy multigamingowy klan już wystartował !

Rekomendowane odpowiedzi

-Dynasty-of-Wolves-

Nowy multigamingowy klan już wystartował !

Poszukujemy osób komunikatywnych, zaangażowanych a w szczególności AKTYWNYCH graczy i miłośników gier.

Gramy w takie gry jak:

:Grand Thef Auto 5 (Wlasna VS)

:Euro Truck Simulator 2

:Minecraft

:Tibia

:Counter - Strike

:Warfrane

:League of Legends

Jeżeli chciał byś dołączyć do Watahy Wilków wyślij do nas wiadomość na (Steam Grupie, Facebooku albo bezposrednio na TeamSpeak) ze Swoim Nickiem używanym w grach, steam, wiek a następnie powiedz coś o sobie w 3 zdaniach.

Po zaakceptowanej aplikacji do klanu przez zarząd należy zapoznać się z regulaminem Klanu Dynasty of Wolves. Każdemu uczestnikowi przysługuje okres próbny trwający 2 tygodnie, podczas którego będziemy obserwować zainteresowanie i aktywność potencjalnie nowego członka klanu , a następnie zostanie przyznana ranga na TeamSpeak3 i osoba będzie w pełni należna do klanu

STEAM GROUP: https://steamcommunity.com/groups/DynastyOfWolves

Facebook: https://www.facebook.com/groups/248669262699388/

TeamSpeak3: Exempler.pl

Współpraca:

Exempler.pl

FornitePL

post-606324-15503442207027_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Kapsle się uskuteczniało na okienkach i przerwach  
    • Nie gram w Warzone wiec jak tam jest to nie wiem. Z reszta nie wiem po co grac w Warzone skoro istnieje PUBG Ja glowne cisne w zombie (starsze) - czyli tryb totalnie hardcore'owy ale takze meczykiem albo kilkoma w MP nie pogardze  A to o czym piszesz to wlasnie klasyczna wypowiedz kogos, kto nigdy nie gral ale wydaje mu sie, ze wie o co kaman  Chodzi o to, ze nikomu nie przeszkadzaja casuale. Wlasnie o to chodzi, zeby gra byla dostepna dla wszystkich. Zaden ogarniety gracz konsolowy nie gra z aimem na padzie. Bo aim celuje w tors a Ty chcesz klepac po headach   Aim jest tylko po to, zeby newbies mieli troche latwiej (pisalem o progu wejscia, prawda? ) Ja gram na kb+m wiec w sumie ten temat mnie nie dotyczy, choc na padzie tez pofrafie niezle strzelac heady. To po prostu wymaga wiele godzin treningu i ogrania - i o to chodzi i wtedy czuc te satysfakcje. Tym wlasciwie sie rozni granie na padzie od grania na kb+m. Kb+m nie wymaga wiele na dzien dobry ale wymasterowanie to juz istny hardcore. Wymasterowanie pada to tez hardcore ale prog ogaru na dzien dobry jest o wiele wiekszy. Stad wlasnie czesto mozna przeczytac opinie ludzi, ktorzy nie ogarniaja, ze "na padzie nie da sie grac w fps". Oczywiscie, ze sie da i do tego mozna byc bardzo consistent w tym. To po prostu wymaga ostrego tyrania   
    • Kratos sterowany gałką a nie myszką, logiczne   
    • Intel sie wysypał z tymi LunarLejkami  to może im pokazać co znaczy APU  i  Ryzen Max 
    • Witam myślę o jakimś upgrade pc  w planach mam wymiane gpu z obecnego rtx 3070 na 4070 ti super lub cos z serii 5000 po nowym roku.  przed wymianą GPU chciałem odświeżyć reszte kompa tzn wymiana mobo ramu i cpu   CPU: Intel i7 10700f  Mobo: MSI 490-A PRO GPU: Rtx 3070 Suprim  RAM: crucial ballistix RGB 4x8gb 3600mhz CL16 CORSAIR RM750E 750W 80 PLUS GOLD   prosiłbym o polecenie mobo cpu i ramu tak w cenie 2000-2500 myślałem o i7 12700k ale zastanawiam się czy jest sens brać teraz 12 generacje jak zaraz wychodzi 15 ale z kolei słyszałem że 13 i 14 generacja intela miały jakieś problemy i lepiej unikać? a może coś od AMD jest warte uwagi? napewno chciałbym żeby ram był już na ddr5
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...