Forum PCLab.pl: Formatowanie postów - usuwanie nowej linii - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Formatowanie postów - usuwanie nowej linii Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Isharoth 

  • Puhuhu
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3149
  • Dołączył: Pn, 27 Cze 16

Napisany 05 Marzec 2019 - 23:06

Dziś zauważyłem taki błąd. Przy wysyłaniu posta znikają wszystkie nowe linie. Nie działają też przyciski odpowiedzialne za formatowanie tekstu (skróty też nie), okienko z emotikonami po prawej stronie jest puste. Tylko ja mam taki błąd, czy ktoś jeszcze?Przeglądarka: Google Chrome. Nie mam żadnych dziwnych rozszerzeń. Podobny problem mam czasami jak piszę ze smartfona, ale pierwszy raz widzę to na PC.

Ten post był edytowany przez Isharoth dnia: 05 Marzec 2019 - 23:07


#2 Użytkownik jest niedostępny   MitycznyJeż 

  • ŚwiętuJEŻ bo już 20k spamuJEŻ
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 20128
  • Dołączył: So, 12 Kwi 14

Napisany 05 Marzec 2019 - 23:07

Czyściłeś ciasteczka?

#3 Użytkownik jest niedostępny   Isharoth 

  • Puhuhu
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3149
  • Dołączył: Pn, 27 Cze 16

Napisany 05 Marzec 2019 - 23:09

Chyba pomogło. Jak zwykle człowiek zamiast pomyśleć o podstawach szuka problemu gdzieś głębiej. Dodaj obrazek

Można zamknąć temat.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych