Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
[REKLAMA] MuOnline - SpiritMU - Nowy Polski serwer!
dodany przez
SpiritADM, w Inne klany
Rekomendowane odpowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Tematy
-
Odpowiedzi
-
XD ... Wrócę do PC bo gry na tą platformę są jednak tańsze + masa przecen których nie ma na PSstore .W dodatku można pograć w lepszej rozdzielczości /FPSach .. A tu mnie rozbawiłeś .... twoim zdaniem mam kupić grę za 349zl aby wesprzeć producenta .. pomimo ze jego gra to gniot i zamulacz ? Sorry nie tędy droga od lat gry są wydawane jako kastraty ,niedopracowane produkcje z masą błedów często nie grywalne na premierę , gry robione bez pomysłu byle zrobić wydać ,zarobić coś tu się komuś poprzewracało . Kiedyś lata 90 żadna gra się nie ukazała zanim nie wyszło demo owej gry do grania dla graczy i każdy mógł sobie pobrać takie demo i zobaczyć co oferuje dana produkcja .I to działało ludzie sprawdzali produkt przed zakupem ,pasowało ,kupowali ale ktoś chciał być cwańszy i pomyślał ze będzie sprzedawał kota w worku i tak ludzie kupią .I miał racje ludzie są tacy głupi ze kupują kota w worku na rok przed premierą bo zabraknie Owszem będą rosły nie dla tego ze rosną koszty produkcji (chociaż te pewnie też ) ale dla tego aby maksymalizować zyski .Sami gracze nakręcają tą spiralę jeśli pre order GOd OF war rangarok edycja limitowana za 1399zl wyprzedaje się tylko w Polsce we wszystkich sklepach w ciągu 3 h to coś tu jest nie tak , ta sama edycja w UE wyprzedała się w nieco ponad 24 h . Nowe CALL of DUTY BO6 już pobiło rekord sprzedaży przedpremierowej A producent wydawca będzie podnosił ceny bo wie ze i tak się sprzeda ,będzie szukał tego górnego limitu kiedy gracz powie ze nie kpię bo za drogo .Alan Wake 2 był papierkiem lakmusowym co do wydań cyfrowych jednak nie sprzedał się na tyle dobrze jak sądzono i postanowiono wydać fizyczne wydanie . GTA 6 będzie kolejnym papierkiem co do ceny gier , plotki o 699zl za wydanie podstawowe nie są bajką ani fikcją to na prawdę może się ziścić , a wydanie GTA6 tylko cyfrowo tez nie bedzie zaskoczeniem tym bardziej ze gra ma się ukazać pierwotnie tylko na konsole .
-
Odkopię temat, ale napotkałem na kolejny problem ze swoim zestawem. Od czasu ostatniego posta wymieniłem w przeciągu dwóch dni (więc ciężko określić co powoduje problem) kartę graficzną na RTX 4060 od Gigabyte i procesor na R5 5600X. Problem jest taki, że co jakiś czas w losowych momentach (dziś np. pracował od 7:30 i wyłączył się około 13:15) gaśnie mi komputer po czym sam się włącza. Czasami na pulpicie, czasami przy przeglądaniu internetu, a czasami pod obciążeniem w jakiejś gierce. Na początku zanim byłem świadomy problemu próbowałem podkręcić procka na 4,75 Ghz i myślałem, że te resety wynikają ze zbyt mocnego OC. Natomiast po powrocie do fabrycznych taktowań problem nadal jest, ale wydaje mi się, że w mniejszym natężeniu. Czy problem może leżeć w zbyt słabym zasilaczu? Mam SilentiumPC Vero L2 600W. Reszta konfiguracji: 2 x 16 GB DDR4 3600 Mhz CL16 G.Skill Ripjaws V 1 x Dysk SSD Lexar NM710 1 x Dysk HDD Toshiba P300 6 x wentylator (RGB) + 2 x wentylator CPU Płyta główna Gigabyte B450M DS3H
-
Przecież oni tak od dawna robią, to nic nowego ani nadzwyczajnego.
-
Nie chodzi o brak współzawodnictwa. Tylko o to, by każdy odnalazł i szlifował dziedzinę, z którą potem będzie wiązał przyszłość. Oszczędzi to czas i bezproduktywne napięcie w szkole, które jeno wywołuje znęcanie się nad sobą nawzajem przez dzieci. Tylko tyle i aż tyle. Niech ze sobą konkurują poloniści, historycy, biolodzy w ramach swoich dziedzin.
-
@Phoenix.jakieś nudne te wakacje że cały czas tu siedzisz Jak pojechałem na swoje, to mnie tu nie widzieli jeszcze tydzień po nich, bo tyle promile z krwi schodziły Btw intel widzę nie tylko od nazwy, ale i koloru chce się odciąć
-
-
Aktywni użytkownicy