Skocz do zawartości
Kamiyan

Monitor ~800 zł

Rekomendowane odpowiedzi

No nie ma, bo dalej nie podałeś tych zalet TNki poza czasem reakcji, które by się przydały w filmach czy okazjonalnym graniu. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopie, masz zerowe pojecie w temacie. Kupiłeś sobie VA, ktore Ci odpowiada w Twoich konkretnych zastosowaniach i teraz wszystkim wciskasz te matryce jak by to był lek na raka. Żyj sobie dalej w tej ułudzie i przestań zawracać głowę ludziom potrzebującym pomocy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:thumbup:

O Tobie można napisać to samo, masz TNkę więc polecasz. :lol2:

Mam rozumieć, że polecasz TN zamiast VA również do takich wymagań?

do oglądania filmów/seriali i okazjonalnego grania

FHD, 24 cale, zależy mi na regulacji wysokości.

Budżet 800 zł

Edytowane przez Krisol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne aktualnie

• Tematy

• Odpowiedzi

• https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-lukaszenka-zawlaszcza-niebo-uderzajac-w-zwyklych-ludzi-maja-,nId,7048848 Samozwańczy prezydent Białorusi Alaksandr Łukaszenka podpisał nowy dekret, nakładając na osoby fizyczne zakaz przechowywania, obrotu, eksploatacji i produkcji dronów. Teraz dozwolone będzie to jedynie w przypadku organizacji i osób, które uzyskają specjalne zezwolenie. Ustawa traktuje także o stworzeniu specjalnego rejestru. Zwykłym obywatelom pozostało sprzedać lub oddać swoje bezzałogowe statki powietrzne "na przechowanie" wskazanym przez rząd podmiotom - mają na to sześć miesięcy.
    • W starfielda nie grałem ale to co widziałem wygląda jak Fallout 4 na sterydach w kosmosie - przynajmniej ja widzę dużo podobieństw, mechanik, feelingu. Może tam połatają. Cyberpunk w pierwszych wersjach też kulał pod wieloma względami - wielu go przeklinało. Z tego co widzę, to w samym steamie nie ma opcji pobrania, dopiero po wejściu do gry. Kliknąłem ale nie mam żadnego ruchu sieciowego (0%). Na dzisiaj olewka.
    • To nie takie proste przeciez, nie ma jednego glisu co gracze preferuja. Oczywiscie sa dane popularnosci modow ale to dalej nie jest jeden wlasciwy glos.  Co by devsi nie zrobili, majac mozliwosc mody zawsze beda robione, tysiace/miliony fanow to nie to samo co grupa pracujaca dla studia. Fakt ze jak mowisz sa proste opcje, i napewno te filtry powinny do takich nalezec bo sa koszmarne.
    • HP3 to ~1750,00 zł za komplet (2022 produkcja max); Ze świeżych opon, ale już ~1950-2000,00 zł za komplet masz: - Firestone WinterHawk 4 - niekoniecznie lepsze - Hankook Evo3 (brak RS3 w tym rozmiarze) - nowe Falkeny HS02 Pro - asymetryczny bieżnik, brak testów - Uniroyal WinterExpert - bieżnik bliźniaczy z wielosezonowym Barum A potem wchodzimy na pułap ~2100-2450,00 zł (w tym nowe Goodyear UG Performance 3) Stąd po prostu HP3 cena / jakość / hałas są najbardziej opłacalne.
    • Kupiłem i faktycznie przydałoby się ciut cieplejsze źródło. Niemniej wiele zmienia już podbicie bass na +1 chociażby, wtedy brzmi poprawnie i można używać słuchawki godzinami. Do muzy +1 treb / +2 bass najlepiej się sprawdza. W grach jeszcze potestuję. Ogólnie słuchawki mega wygodne mimo że noszę okulary. Dobra izolacja, jak rozmawiam przez mikrofon nie mam uczucia studni bez dna. Wcześniej miałem isk hd9999 i bez porównania jest lepiej. Z otwartych miałem okazję testować HiFiMAN Deva Pro które super brzmiały na swoim dacu z jedną irytującą wadą. Poza tym po kablu z mx5 porażka według mnie tam wysokie tony dawały. Izolacji brak i potrafiły spadać z głowy. Jestem świadom że otwarte potrafią zagrać o niebo lepiej, ale potrzebuję wygodnych zamkniętych słuchawek. Co chwila ktoś wchodzi i wychodzi albo przy otwartym oknie wszystkie hałasy przeszkadzają. Jeśli w grach dobrze wypadnie to sobie zostawię Beyerdynamic DT 700 Pro X bo póki co jest dobrze.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...