LockonStratos 1 Napisano 15 Maja 2019 (edytowane) Mam trzy sztuki CoolerMaster MasterFan 140 Air Pressure RGB. Wentyle stan niemal nowy, czyste, bez odoru/zapachu, wymieniałem na korsarze LL140 i czekają na nowy dom. Mam zdjęcia wyższej jakości. Wentylatory mają standardowe złącze 4pin RGB CoolerMastera (widnieje jako 5050 na stronach MSI), mam splitter 3 do 1. Sterowane są PWM przez 4pin. Lista kompatybilności: https://www.coolermaster.com/catalog/legacy-products/cooling/masterfan-pro-140-ap-rgb/#item2 działają też na nieopisanych płytach jak np. Z370i gaming carbon ac, byleby było prawidłowe złącze RGB. Szukam czegoś o wartości ok 250zł ewentualnie dopłacę jeśli będzie to więcej niż jeden potrzebny mi element i w obrębie Warszawy (może +15km). Potrzebne mi: Płyta itx na socket 1150 (procesor mam) Zasilacz SFX 350+ watt (modularny lub nie) raczej markowy typu seasonic, silverstone Obudowa itx slim która przyjmie dwuslotową kartę Niskoprofilowe chłodzenie. Edytowane 20 Listopada przez LockonStratos Zmiana celu wymiany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LockonStratos 1 Napisano 28 Maja 2019 Nadal aktualne za wentyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LockonStratos 1 Napisano 4 Lipca 2019 Aktualne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LockonStratos 1 Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Aktualne. Edytowane 18 Września przez LockonStratos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LockonStratos 1 Napisano 18 Września (edytowane) Odświeżam Edytowane 18 Września przez LockonStratos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LockonStratos 1 Napisano 20 Listopada F5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach