Forum PCLab.pl: Dziwna sprawa telefon i gra - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Dziwna sprawa telefon i gra

#1 Użytkownik jest niedostępny   dziadek2019 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Pt, 17 Maj 19

Napisany 17 Maj 2019 - 15:47

Witam. Posiadam telefon microsoft lumia 650 windows 10. Wczoraj pobrałem grę z microsoft store- texas holdem poker. Wczoraj nie grałem zbyt długo ale za to dziś tak długo że aż ciekawość człowieka zjadła by zrobić 0 i zobaczyć co będzie tj. jakieś reset lub odinstalowanie i zainstalowanie -trochę mnie wpieniło bo nie ma czegoś takiego jak odnowienie konta po naciśnięciu graj jako gość (nie jestem anglikiem nie znam wszystkich słów guest to gość). Pytanie- czy idzie jakoś to zresetować bo wg mnie w grę wchodzi inne rozwiązanie, a właściwie dwa pierwsze reset telefonu gdzie strace inne aplikacje/gry lub drugie dodać konto w microsoft store, no jest i trzecie zarejestrować się w tej grze ale po co by niezbyt kumaty języka wejdę na prawdziwe kasyno pokera i może nie będzie mi szło jak chwilę wczoraj i długo dziś aż znów wpadnę na cudny pomysł no lub po prostu karta nie pójdzie. Jak uważasz że ciężko napisane to napisz pod spodem ale równie kompletną treść ale nie tak że czegoś braknie.

#2 Użytkownik jest niedostępny   KorniszonZBeki3 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2094
  • Dołączył: Wt, 28 Cze 16

Napisany 17 Maj 2019 - 16:52

Coż nawet po Polsku nie umiesz pisać to co dopiero czytać po Angielsku.


rozrysuj mi to :E

#3 Użytkownik jest niedostępny   klimatyzator66554 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 199
  • Dołączył: Pn, 13 Maj 19

Napisany 17 Maj 2019 - 17:46

spróbuj wyczyścić cache pamięci aplikacji jakąś aplikacją " cleaner " czy coś takiego

#4 Użytkownik jest niedostępny   dziadek2019 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Pt, 17 Maj 19

Napisany 17 Maj 2019 - 18:55

to jak oczyszcze to cache to pozostałe stany gier też mi wywali, już prędzej bym zrezygnował z tej gry

#5 Użytkownik jest niedostępny   KorniszonZBeki3 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2094
  • Dołączył: Wt, 28 Cze 16

Napisany 18 Maj 2019 - 11:14

Przecież można wejść w ustawienia-> aplikacje i klikasz gre i klik wyczyść dane i pamięc podreczną.

#6 Użytkownik jest niedostępny   dziadek2019 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3
  • Dołączył: Pt, 17 Maj 19

Napisany 18 Maj 2019 - 15:41

pisałem że tak się nie da, nie dało się też jak usunąłem i wgrałem ponownie gre

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych