Forum PCLab.pl: Call of Duty: Modern Warfare - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (128 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Call of Duty: Modern Warfare PC temat główny

#2301 Użytkownik jest niedostępny   kadajo 

  • Faster Than Light jump successful
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13678
  • Dołączył: Wed, 01 Mar 06

Napisany 10 Listopad 2019 - 13:42

Oczywiście ze maja asysty, nie meli by szans z myszka gdyby ich nie mieli.
Podobno tez te asysty działają na PC jak ktoś gra padem. Tylko czekać aż ktoś system oszuka ze gra padem a rzeczywistości będzie to myszka i... dopiszcie sobie resztę ;)

#2302 Użytkownik jest niedostępny   El Sajmono 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11
  • Dołączył: Cz, 02 Sie 12

Napisany 10 Listopad 2019 - 13:58

Też dostajecie po zakończeniu praktycznie każdego meczu (jak jest okno pokazujące postęp w lvl i co odblokowałem) dev error 6328?

#2303 Użytkownik jest niedostępny   Platun 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 44
  • Dołączył: Wed, 17 Cze 09

Napisany 10 Listopad 2019 - 15:58

Nie, u mnie wszystko działa bez problemu. W sumie od samego początku nie miałem z niczym problemów. Gra ciągle u mnie działa. Po pierwszym patchu nawet temperatury spadły na GPU.


edit. Udało się komuś przejść coop misje PALADYN? Pół dnia się z nią dziś mecze i zaczynam się zastanawiać czy to jest możliwe...

Ten post był edytowany przez Platun dnia: 10 Listopad 2019 - 16:00


#2304 Użytkownik jest niedostępny   czarny1910 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2483
  • Dołączył: Pn, 17 Paź 11

Napisany 10 Listopad 2019 - 18:13

U mnie bez problemu działa single i multi. Co ciekawe, dawno od r6 siege tak długo nie siedziałem przy grze na PC :E
Jedynie co mnie wkur... to, że nie zapisuje mi filtrów serwerów, gram tylko HC, a ciągle normal znajduje, odznaczam, szukam meczu, wychodzę i znów zaznaczone normal... Jest na to jakaś rada?

Ten post był edytowany przez czarny1910 dnia: 10 Listopad 2019 - 18:54


#2305 Użytkownik jest niedostępny   VRilski 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12
  • Dołączył: Pt, 18 Lis 11

Napisany 10 Listopad 2019 - 18:57

Czy u Was występuje taki problem ?
NAT mam otwarty . W wymianie ognia Ja-Przeciwnik mam strasznego laga co uniemożliwia skuteczne celowanie. Jeśli przeciwnik mnie nie widzi i tylko ja oddaje strzał laga nie ma.

#2306 Użytkownik jest niedostępny   samsung70 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 241
  • Dołączył: Wed, 14 Sty 15

Napisany 10 Listopad 2019 - 19:50

Nie asysty tylko wspomaganie sterowania, celowania

#2307 Użytkownik jest niedostępny   CAL44 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 279
  • Dołączył: Pt, 22 Kwi 16

Napisany 11 Listopad 2019 - 03:07

Zobacz postPlatun, o 10 Listopad 2019 - 15:58, napisał(a):

Nie, u mnie wszystko działa bez problemu. W sumie od samego początku nie miałem z niczym problemów. Gra ciągle u mnie działa. Po pierwszym patchu nawet temperatury spadły na GPU.


edit. Udało się komuś przejść coop misje PALADYN? Pół dnia się z nią dziś mecze i zaczynam się zastanawiać czy to jest możliwe...

Ja przeszedłem. Bez sentry guna na magazyn nawet nie ma co próbować tego zrobić. Dodatkowo RPG na plecach na juggernauty.
https://www.youtube....h?v=4qkDM17PUrU

#2308 Użytkownik jest niedostępny   joloxx9 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3333
  • Dołączył: Nd, 20 Wrz 09

Napisany 11 Listopad 2019 - 07:15

Zobacz postkadajo, o 10 Listopad 2019 - 13:42, napisał(a):

Oczywiście ze maja asysty, nie meli by szans z myszka gdyby ich nie mieli.
Podobno tez te asysty działają na PC jak ktoś gra padem. Tylko czekać aż ktoś system oszuka ze gra padem a rzeczywistości będzie to myszka i... dopiszcie sobie resztę ;)

Po nauczeniu sie gameplayu i ogarnieciu map musze przyznac, ze jak widze w przeciwnym teamie pada to mi sie go zal robi, dostaja taki oklep ze glowa mala.

#2309 Użytkownik jest niedostępny   Tomek1623 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1305
  • Dołączył: Wt, 28 Gru 10

Napisany 11 Listopad 2019 - 12:16

Jaką macie aktualną wersję gry na battlenecie?

#2310 Użytkownik jest niedostępny   Valeri 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1271
  • Dołączył: Nd, 31 Lip 11

Napisany 11 Listopad 2019 - 12:20

Zobacz postTomek1623, o 11 Listopad 2019 - 12:16, napisał(a):

Jaką macie aktualną wersję gry na battlenecie?

1.06.0.7233219.

#2311 Użytkownik jest niedostępny   samsung70 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 241
  • Dołączył: Wed, 14 Sty 15

Napisany 11 Listopad 2019 - 15:03

czesc,
czy u Was tez zdarza sie, ze ovraz gry wam calkowicie znika, nachodzi na niego czarna powloka i dalej gram, ale na oslep :D dopiero gdy ktos mnie zabije pojawia sie obraz od nowa , nie widac generowanego obrazy, tekstur ale interfejs jest normalnie...
drugie pytanie, czy jest widac roznice w przerwach pomiedzy meczami gdy gre mamy na HDD lub SSD? Mam zainstalowana na najwolniejszym HDD ( bom jest gapa ) i zastanawaim sie czy instalacja na nieco szybszym cos zmieni...

p z d r

#2312 Użytkownik jest niedostępny   czarny1910 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2483
  • Dołączył: Pn, 17 Paź 11

Napisany 11 Listopad 2019 - 15:32

Jak można zapisać ten jeb%#$%#@ filr serwerów. Ciągle pomimo odznaczenia ładuje mi na listę i zaznacza normalne, a gram tylko HC.
Odznacze, cofam by wybrać start po czym ładuje mi normalny serwer, wracam do filtra i wszystkie zaznaczone...

#2313 Użytkownik jest niedostępny   samsung70 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 241
  • Dołączył: Wed, 14 Sty 15

Napisany 11 Listopad 2019 - 15:50

Zobacz postczarny1910, o 11 Listopad 2019 - 15:32, napisał(a):

Jak można zapisać ten jeb%#$%#@ filr serwerów. Ciągle pomimo odznaczenia ładuje mi na listę i zaznacza normalne, a gram tylko HC.
Odznacze, cofam by wybrać start po czym ładuje mi normalny serwer, wracam do filtra i wszystkie zaznaczone...


siema, nie wiem jak Ci pomoc, ale mam dziwne wrazenie, ze na jakiejs grupie na FB pytales o to samo :) mam racje ?

#2314 Użytkownik jest niedostępny   czarny1910 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2483
  • Dołączył: Pn, 17 Paź 11

Napisany 11 Listopad 2019 - 16:13

Zobacz postsamsung70, o 11 Listopad 2019 - 16:50, napisał(a):

siema, nie wiem jak Ci pomoc, ale mam dziwne wrazenie, ze na jakiejs grupie na FB pytales o to samo :) mam racje ?

Nie, nie ma mnie na żadnych grupach na fejsie.

#2315 Użytkownik jest niedostępny   barteke 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 233
  • Dołączył: Wed, 26 Lis 14

Napisany 11 Listopad 2019 - 18:31

Ja wyłączyłem crossplay z dwóch powodów. Po pierwsze - bo wtedy gra mi się nie wysypuje, a po drugie - konsolowcy campią na potęgę. Widać to zwłaszcza w trybach typu s&d, biorą pompkę lub snajperkę i są panami mapy, a ja bawić się w chowanego nie chcę :P

#2316 Użytkownik jest niedostępny   sihborx 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 46
  • Dołączył: Pn, 03 Cze 13

Napisany 12 Listopad 2019 - 09:27

Witajcie COD- soldiers.
No to i ja dołączyłem do walki.

Za mną pierwszy weekend i powiem że jestem pełen nadziei i optymizmu co do gry.

Nie jestem prosem i trochę czasu potrzeba aby sobie przypomnieć wyćwiczone nawyki ale już mi się gra podoba.
Miałem trochę obaw po moim ostatnim rozczarowaniu CoDem WWII.
To że gra jest wolniejsza mapy większe to dla mnie plus.
Nigdy nie byłem fanem beznamiętnego "rush-wania" czy jak to się mówi "Run and Gun" więc dla mnie nowe MW -in plus.
Póki co nie zauważyłem przesadngo "campowania" czy nadmiaru shootgunów. Może to efekt nowej łatki.

Feeling broni super :pistols: . Grafa super

Ps- ale nie obyło się bez błędów. Wczoraj nawiedziły mnie różnego rodzaju DEV ERRORy.

Na YT znalazłem poradę aby zresetować shaderdy. Póki co działa.

Pozdrawiam

#2317 Użytkownik jest niedostępny   samsung70 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 241
  • Dołączył: Wed, 14 Sty 15

Napisany 12 Listopad 2019 - 09:51

jakaś spora aktualizacja się ciagnie 9 GB Dodaj obrazekDodaj obrazekDodaj obrazek

#2318 Użytkownik jest niedostępny   pablo-8511 

  • Mały entuzjasta
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1293
  • Dołączył: Cz, 04 Sty 07

Napisany 12 Listopad 2019 - 12:15

11/12/19 - Update Details and Patch Notes

#2319 Użytkownik jest niedostępny   Valeri 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1271
  • Dołączył: Nd, 31 Lip 11

Napisany 12 Listopad 2019 - 12:15

Poprawił wam patch przerywniki filmowe ? U mnie dalej pokaz slajdów... no i znowu freezy przy respie :mad: :mad:
Mam też wrażenie, że tempo rozgrywki zostało zwolnione tzn gra jest jakoś sztucznie zwalniana.

Ten post był edytowany przez Valeri dnia: 12 Listopad 2019 - 13:49


#2320 Użytkownik jest niedostępny   caleb59 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1742
  • Dołączył: Pt, 11 Lip 14

Napisany 12 Listopad 2019 - 14:07

Możecie się śmiać ale zgłosiłem do Activision tekstowego buga związanego z tłumaczeniem opcji "Typ NAT: Otwórz", a powinno być przecież "Typ NAT: Otwarty" - ktoś bezmyślnie przetłumaczył, niby to nic ale jeśli ktoś jest wzrokowcem to takie rzeczy aż palą w oczy tym bardziej, że widzi się to bardzo często w menu głównym.

  • (128 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych