Forum PCLab.pl: Call of Duty: Modern Warfare - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (128 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Call of Duty: Modern Warfare PC temat główny

#2321 Użytkownik jest niedostępny   jarecki94 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 718
  • Dołączył: Cz, 04 Paź 12

Napisany 12 Listopad 2019 - 19:31

Witam mam taki problem "DEV ERROR 6068" błąd krytyczny direct. Ktoś coś?

#2322 Użytkownik jest niedostępny   joloxx9 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3333
  • Dołączył: Nd, 20 Wrz 09

Napisany 12 Listopad 2019 - 19:46

Ktoś mi powie o co chodzi? Zrobiłem 7/7 a teraz pokazuje, że pierwszy cel jest nie ukończony i oczywiście nie zalicza mi tego wtf?

http://imgur.com/a/I34AGgw

Ten post był edytowany przez joloxx9 dnia: 12 Listopad 2019 - 19:48


#2323 Użytkownik jest niedostępny   sihborx 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 46
  • Dołączył: Pn, 03 Cze 13

Napisany 12 Listopad 2019 - 20:22

No powiem wam, że jeżeli chodzi o stabilności gry to nie jest dobrze.
Jak wcześniej opisywałem ..... najpierw wysyp DEV ERRORÓW .....na które jedyne lekarstwo - póki co- to ponowne załadowanie tych Shadersów.
Dziś świeży patch i co ????/ Gra się zawiesza - już trzeci raz dziś
Teraz pisząc tego posta znów ściągają się shadersy bo nowe sterowniki VGA zainstalowałem ....
Trochę to frustrujące........
Z jednej strony widać, że devsi pracują ale nie zmienia to faktu, że wcześniej aż takich problemów nie było.

#2324 Użytkownik jest niedostępny   jarecki94 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 718
  • Dołączył: Cz, 04 Paź 12

Napisany 12 Listopad 2019 - 20:39

Mam to samo jak nie dev error to gra się zawiesza...

#2325 Użytkownik jest niedostępny   barteke 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 233
  • Dołączył: Wed, 26 Lis 14

Napisany 12 Listopad 2019 - 21:10

Ta, u mnie od premiery gra/directx krzaczy się na 'ground war'. Czasem na początku, czasem na końcu, z błędem lub bez. Walczyłem z tym ostro, sterowniki, ustawienia w biosie etc, ale nic nie działa, więc się poddałem i zostałem na małych trybach gry gdzie wszystko działa perfekcyjnie. To jest dopiero dziwne.

#2326 Użytkownik jest niedostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6715
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 12 Listopad 2019 - 21:12

Myslalem ze gra nie podzieli losu BFa ze wzgledu na rozmach a jednak sie mylilem. Poki co stan techniczny jest tragiczny. Poki co zaluje ze to kupilem..

Ten post był edytowany przez Phoenixsuple dnia: 12 Listopad 2019 - 21:13


#2327 Użytkownik jest niedostępny   samsung70 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 241
  • Dołączył: Wed, 14 Sty 15

Napisany 12 Listopad 2019 - 21:36

Zobacz postjoloxx9, o 12 Listopad 2019 - 19:46, napisał(a):

Ktoś mi powie o co chodzi? Zrobiłem 7/7 a teraz pokazuje, że pierwszy cel jest nie ukończony i oczywiście nie zalicza mi tego wtf?

http://imgur.com/a/I34AGgw


hej
te misje ktore robisz... je sie wypelnia w MULTI, np 35 zabojstw w taki albo inny sposob ? bo ja nie ogarniam tego ,

co do stanu gru :
pierdzielicie oj i to bardzo ! te przerwyniki filmowe da sie ogladac, nie ma takiej tragedii, wazne ze podczas grania jest OK ! a co do errorow, mnie tylko raz BLUE SCREENA wywalilo Dodaj obrazek ale to z mojej winy bo RAM 2400 by na 3000 MHz wiec pewnie to sie gierce nie spodobao, a poza tym to wydaje mi sie, ze jak teraz bede cos podkrecal to smialo moge uzywac CODa jako stress testu, zwlaszcza ekran MENU Dodaj obrazek - if you know what i mean Dodaj obrazek

p z d r

#2328 Użytkownik jest niedostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6715
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 13 Listopad 2019 - 00:11

Zobacz postsamsung70, o 12 Listopad 2019 - 21:36, napisał(a):

hej
te misje ktore robisz... je sie wypelnia w MULTI, np 35 zabojstw w taki albo inny sposob ? bo ja nie ogarniam tego ,

co do stanu gru :
pierdzielicie oj i to bardzo ! te przerwyniki filmowe da sie ogladac, nie ma takiej tragedii, wazne ze podczas grania jest OK ! a co do errorow, mnie tylko raz BLUE SCREENA wywalilo Dodaj obrazek ale to z mojej winy bo RAM 2400 by na 3000 MHz wiec pewnie to sie gierce nie spodobao, a poza tym to wydaje mi sie, ze jak teraz bede cos podkrecal to smialo moge uzywac CODa jako stress testu, zwlaszcza ekran MENU Dodaj obrazek - if you know what i mean Dodaj obrazek

p z d r

Ludziom wywwla gre, masa bledow, przerywniki tna a ty udajesz glupa ze nic sie nie stalo :lol2: Przeciez jak gra sie wywali to mozna odpalic ponownie :E nic sie nie stalo. oby jak najmniej takich idotycznych wypowiedzi, pozniej gry wychodza jak wychodza bo ludzie to toleruja. A jak wpiszesz w google ile bledow robi ta gra to za glowe mozna sie zlapac, bf5 to przy tym pikus.

Ten post był edytowany przez Phoenixsuple dnia: 13 Listopad 2019 - 00:11


#2329 Użytkownik jest niedostępny   Wladcaa 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 24
  • Dołączył: Nd, 27 Paź 19

Napisany 13 Listopad 2019 - 00:21

Zobacz postPhoenixsuple, o 12 Listopad 2019 - 21:12, napisał(a):

Myslalem ze gra nie podzieli losu BFa ze wzgledu na rozmach a jednak sie mylilem. Poki co stan techniczny jest tragiczny. Poki co zaluje ze to kupilem..



Stan techniczny dla pewnych specyfikacji raczej jest w złym stanie lub coś jest nie tak z twoimi sterownikami itp.
Ja w pierwszy dzień miałem problemy że gra się wyłączała bez komunikatu. Aktualnie mam takie sytuacje od 0 do 3 razy na dzień (najczęściej 0 razy, a gram po kilka godzin, nabiłem prawie 60h w grze), Jeśli by tak zostało to bym był zadowolony bo nie jest to dla mnie uciążliwe, prawdopodobnie soon naprawią to dla wszystkich i pozostaje wam czekać, a gierka jest kozacka :)

#2330 Użytkownik jest niedostępny   Kamil 14 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1924
  • Dołączył: Nd, 01 Cze 08

Napisany 13 Listopad 2019 - 01:13

Ja zawsze miałem pecha i z reguły problemy techniczne w innych grach opisywane na necie również mnie dotykały a tu o dziwo - nic. Przerywniki filmowe łapały dosłownie jedną, chwilową, nieprzeszkadzającą mi za bardzo przycinkę no i czasem mała ścinka przy respie. Tyle, nic więcej. Żadnych zawieszeń, wywalań do pulpitu czy errorów. Oby tak zostało :E

#2331 Użytkownik jest niedostępny   joloxx9 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3333
  • Dołączył: Nd, 20 Wrz 09

Napisany 13 Listopad 2019 - 07:09

Zobacz postsamsung70, o 12 Listopad 2019 - 21:36, napisał(a):

hej
te misje ktore robisz... je sie wypelnia w MULTI, np 35 zabojstw w taki albo inny sposob ? bo ja nie ogarniam tego ,

co do stanu gru :
pierdzielicie oj i to bardzo ! te przerwyniki filmowe da sie ogladac, nie ma takiej tragedii, wazne ze podczas grania jest OK ! a co do errorow, mnie tylko raz BLUE SCREENA wywalilo Dodaj obrazek ale to z mojej winy bo RAM 2400 by na 3000 MHz wiec pewnie to sie gierce nie spodobao, a poza tym to wydaje mi sie, ze jak teraz bede cos podkrecal to smialo moge uzywac CODa jako stress testu, zwlaszcza ekran MENU Dodaj obrazek - if you know what i mean Dodaj obrazek

p z d r

Questy wykonuje sie w multi, sa dzienne narzucone odgornie, ktore zmieniaja sie co 24h i jedno zadanie, ktore mozna wybrac w koszarach, jedno z nich mi sie zbugowalo i nie moge ukonczyc ;/

#2332 Użytkownik jest niedostępny   jarecki94 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 718
  • Dołączył: Cz, 04 Paź 12

Napisany 13 Listopad 2019 - 07:18

Wejdź na reddit i zobacz co się dzieje a nie udawaj że jet wszystko okej z grą. Mogę tylko dodać że od premiery nie miałem ani jednego błędu a teraz jak nie zawieszki to errory.

#2333 Użytkownik jest niedostępny   ArcherPoz 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 20
  • Dołączył: Pn, 06 Sie 18

Napisany 13 Listopad 2019 - 10:08

#Cebula - jeśli kogoś to razi to proszę pominąć :)

Czy ktoś tutaj kupował Modern Warfare poprzez VPN? Np. z Ukrainy? Czy wszystko działa prawidłowo i nie ma region locka? Wiem że trzeba założyć nowe konto Battlenet ale to nie problem, bardziej martwi mnie ewentualny region lock. Ciekawi mnie również jak wygląda kwestia dostępnych języków?

Będę wdzięczny za informację.
Pozdrawiam

#2334 Użytkownik jest niedostępny   samsung70 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 241
  • Dołączył: Wed, 14 Sty 15

Napisany 13 Listopad 2019 - 11:10

Zobacz postPhoenixsuple, o 13 Listopad 2019 - 00:11, napisał(a):

Ludziom wywwla gre, masa bledow, przerywniki tna a ty udajesz glupa ze nic sie nie stalo :lol2: Przeciez jak gra sie wywali to mozna odpalic ponownie :E nic sie nie stalo. oby jak najmniej takich idotycznych wypowiedzi, pozniej gry wychodza jak wychodza bo ludzie to toleruja. A jak wpiszesz w google ile bledow robi ta gra to za glowe mozna sie zlapac, bf5 to przy tym pikus.

nie pale glupa koleś


wypowiadam się na podstawie mojego doświadczenia z grą, nabiłem kilka godzin i jeden jedyny blue screen był, napisałem od czego, poza tym śmiga miodnie, więc ci z problemami to pewnie na marnych maszynach latają, mogłeś też pomylić CODa z RDR2 Dodaj obrazek



#2335 Użytkownik jest niedostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6715
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 13 Listopad 2019 - 11:11

Zobacz postsamsung70, o 13 Listopad 2019 - 11:10, napisał(a):

nie pale glupa koleś


wypowiadam się na podstawie mojego doświadczenia z grą, nabiłem kilka godzin i jeden jedyny blue screen był, napisałem od czego, poza tym śmiga miodnie, więc ci z problemami to pewnie na marnych maszynach latają, mogłeś też pomylić CODa z RDR2 Dodaj obrazek

Wspolczuje :cassetete:

#2336 Użytkownik jest niedostępny   samsung70 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 241
  • Dołączył: Wed, 14 Sty 15

Napisany 13 Listopad 2019 - 11:52

Zobacz postPhoenixsuple, o 13 Listopad 2019 - 11:11, napisał(a):

Wspolczuje :cassetete:


chyba zazdrościsz majster, zazdrościsz, że gra śmiga jak szalona :) Dodaj obrazek
aż boję się instalować nowe sterowniki od nvidii, żeby nie zapeszyć :P
już nie nerwuj się, bez osobistych wycieczek Dodaj obrazek

#2337 Użytkownik jest niedostępny   jarecki94 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 718
  • Dołączył: Cz, 04 Paź 12

Napisany 13 Listopad 2019 - 13:28

Zobacz postsamsung70, o 13 Listopad 2019 - 11:10, napisał(a):

nie pale glupa koleś


wypowiadam się na podstawie mojego doświadczenia z grą, nabiłem kilka godzin i jeden jedyny blue screen był, napisałem od czego, poza tym śmiga miodnie, więc ci z problemami to pewnie na marnych maszynach latają, mogłeś też pomylić CODa z RDR2 Dodaj obrazek

Dosłownie umieram ze śmiechu...

#2338 Użytkownik jest niedostępny   jarecki94 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 718
  • Dołączył: Cz, 04 Paź 12

Napisany 13 Listopad 2019 - 13:28

Zobacz postsamsung70, o 13 Listopad 2019 - 11:10, napisał(a):

nie pale glupa koleś


wypowiadam się na podstawie mojego doświadczenia z grą, nabiłem kilka godzin i jeden jedyny blue screen był, napisałem od czego, poza tym śmiga miodnie, więc ci z problemami to pewnie na marnych maszynach latają, mogłeś też pomylić CODa z RDR2 Dodaj obrazek

Dosłownie umieram ze śmiechu... Ludzie na reddicie mają lepsze kompy od twojego i mają problemy a Ty piszesz że problemy mają ludzie z marnymi maszynami...

Ten post był edytowany przez jarecki94 dnia: 13 Listopad 2019 - 13:31


#2339 Użytkownik jest niedostępny   pablo-8511 

  • Mały entuzjasta
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1292
  • Dołączył: Cz, 04 Sty 07

Napisany 13 Listopad 2019 - 16:00

Inna sprawa to niech kolega nabije kilkadziesiąt godzin w grze. "Kilka" godzin to nie jakaś wyrocznia, czy gra jest stabilna i bez błędów.

Ten post był edytowany przez pablo-8511 dnia: 13 Listopad 2019 - 16:01


#2340 Użytkownik jest niedostępny   caleb59 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1730
  • Dołączył: Pt, 11 Lip 14

Napisany 13 Listopad 2019 - 17:54

Mam 42lvl wbity, póki co żadnych crashy, błędów itp. - wszystko na Ultra. Jedyna mała niedogodność jaką miałem to słynne przycinające się filmy w kampanii fabularnej.

  • (128 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

2 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych