Forum PCLab.pl: Call of Duty: Modern Warfare - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty
  • (170 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Call of Duty: Modern Warfare PC temat główny

#3121 Użytkownik jest niedostępny   DariŽ 

  • Syntax error
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1862
  • Dołączył: Pn, 15 Wrz 03

Napisany 24 Marzec 2020 - 22:53

Zobacz postkomputeromaniak79, o 24 Marzec 2020 - 21:07, napisał(a):

Cześć witam , jak to będzie chodzić na moim pc , opłaca się to instalować ? Nie grałem na kompie od roku.

Spokojnie możesz instalować , tylko poziomem detali będziesz musiał trochę zejść ;)

Zobacz postSpeedyMann, o 24 Marzec 2020 - 22:52, napisał(a):

Utwórz w grze w zakładce społeczności grupę i zaproś do niej kolegów :D

Czyli randomów nie będę normalnie słyszał ?

#3122 Użytkownik jest niedostępny   SpeedyMann 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 117
  • Dołączył: Cz, 31 Paź 13

Napisany 24 Marzec 2020 - 23:00

Zobacz postDariŽ, o 24 Marzec 2020 - 22:53, napisał(a):

Czyli randomów nie będę normalnie słyszał ?

Jakich randomów? W grupie możecie rozmawiać w czasie gry i nikt was nie usłyszy tylko zaproszeni :lol2:

#3123 Użytkownik jest niedostępny   DariŽ 

  • Syntax error
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1862
  • Dołączył: Pn, 15 Wrz 03

Napisany 24 Marzec 2020 - 23:02

Jak jakich randomów ? Nie wiesz co to randomowy gracz ? ;)
Randomów w sensie gdy nie grasz ze znajomymi.

#3124 Użytkownik jest niedostępny   AdRjiaN 

  • LOW-END PC user
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6015
  • Dołączył: Wed, 27 Mar 13

Napisany 24 Marzec 2020 - 23:07

Zobacz postFaray1997, o 23 Marzec 2020 - 20:04, napisał(a):

A ja mam problem z grą odnośnie przy próbie uruchomienia gre wywala, zauważyłem, że dzieje się to przy instalacji shaderów...

i5 4440 3,1 ghz
GTX 1050 2gb TI
8 gb ram ddr 4

Obciazenie proca w tym momencie to jakies 70% ramow 60% , ktos pomoze?



masz ssd?
ile ustawiona pamiec wirtualna? przy 8GB ram trzeba kolejne tyle na te pamiec dodac a poza tym na 1280x720 all low i tak
Szkoda ze 2GB VRAM tez na GPU I TYLKO 4 GOŁĘ RDZENIE
Sprawdzone gra dziala bez problemu na 1x8GB ale na najnizszych mozliwych i KONIECZNIE min 8GB wirtualnej pamieci z dysku

$*************

Zobacz postexec -.-, o 24 Marzec 2020 - 02:06, napisał(a):

Panowie, czy ktos byłby chętny na gre w warzone w teamie? Nie mam kolegów :E, a chętnie bym pograł w drużynie. Coś tam strzelam, i mniej-WIĘCEJ wiem o co kaman. Z randomami lipa, jeszcze jak ktoś gada po angielsku to looz, ale jak sie ruski zbiorą, albo szwedzi czy kij wie kto tam, no to dramat :E.



ja moge pograc nawet dzis jeszcze - Epicki Szczur :E :E :E albo EpickiSczur#24549

poziom 85 ale nie gram non stop i nie jestem PRO

**

Ten post był edytowany przez AdRjiaN dnia: 24 Marzec 2020 - 23:15


#3125 Użytkownik jest niedostępny   SpeedyMann 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 117
  • Dołączył: Cz, 31 Paź 13

Napisany 24 Marzec 2020 - 23:07

Zobacz postDariŽ, o 24 Marzec 2020 - 23:02, napisał(a):

Jak jakich randomów ? Nie wiesz co to randomowy gracz ? ;)
Randomów w sensie gdy nie grasz ze znajomymi.

Słyszysz wszystkich w grze co gadają bez grupy, tylko tych co mają grupy nie :lol2:

#3126 Użytkownik jest niedostępny   DariŽ 

  • Syntax error
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1862
  • Dołączył: Pn, 15 Wrz 03

Napisany 24 Marzec 2020 - 23:16

Zobacz postSpeedyMann, o 24 Marzec 2020 - 23:07, napisał(a):

Słyszysz wszystkich w grze co gadają bez grupy, tylko tych co mają grupy nie :lol2:

No własnie ja od początku tej gry nie słyszałem nikogo tylko same ikonki mi się pokazują :hmm:
Raczej wątpię żeby wszyscy dodali siebie do grupy , ale sprawdzę to , jest jakiś trop ;)

#3127 Użytkownik jest niedostępny   SpeedyMann 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 117
  • Dołączył: Cz, 31 Paź 13

Napisany 24 Marzec 2020 - 23:23

Zobacz postDariŽ, o 24 Marzec 2020 - 23:16, napisał(a):

No własnie ja od początku tej gry nie słyszałem nikogo tylko same ikonki mi się pokazują :hmm:
Raczej wątpię żeby wszyscy dodali siebie do grupy , ale sprawdzę to , jest jakiś trop ;)

Te ikonki to graja nieumarli u mnie też tak jest ale nie przeszkadzają, jak są nieznośni to można ich wyciszyć a słyszy się tylko własną grupę z kumplami, ja tak robię :D

#3128 Użytkownik jest niedostępny   ruski_kefir 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5
  • Dołączył: Wt, 24 Mar 20

Napisany 25 Marzec 2020 - 00:10

Zobacz postDariŽ, o 24 Marzec 2020 - 23:16, napisał(a):

No własnie ja od początku tej gry nie słyszałem nikogo tylko same ikonki mi się pokazują :hmm:
Raczej wątpię żeby wszyscy dodali siebie do grupy , ale sprawdzę to , jest jakiś trop ;)


Masz wyciszone w ustawieniach dźwięku. Można to też ustawić pod klawiszem. A tego SpeedyMann to nie słuchaj bo on nawet nie wie co to random player tak samo jak nigdy nie grał drużynowo, współpracując z resztą graczy wykorzystując chat głosowy a się wypowiada jak wielki spec.

#3129 Użytkownik jest niedostępny   DariŽ 

  • Syntax error
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1862
  • Dołączył: Pn, 15 Wrz 03

Napisany 25 Marzec 2020 - 01:26

Zobacz postruski_kefir, o 25 Marzec 2020 - 00:10, napisał(a):

Masz wyciszone w ustawieniach dźwięku. Można to też ustawić pod klawiszem. A tego SpeedyMann to nie słuchaj bo on nawet nie wie co to random player tak samo jak nigdy nie grał drużynowo, współpracując z resztą graczy wykorzystując chat głosowy a się wypowiada jak wielki spec.

Czat głosowy defaultowo jest chyba pod klawiszem V , to wiem, ale gdzie mogę mieć wyciszony ? w których ustawianiach ? ,głośność czatu mam ustawione na 160 :hmm:

#3130 Użytkownik jest niedostępny   ruski_kefir 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5
  • Dołączył: Wt, 24 Mar 20

Napisany 25 Marzec 2020 - 19:10

Zobacz postSpeedyMann, o 24 Marzec 2020 - 22:41, napisał(a):

Gościu o czym ty piszesz, w grze jest możliwość komunikacji głosowej z wybranymi osobami jak się ma mikrofon, co do temaspeak i discord to tylko mulą net w czasie gry jak masz słaby. :o
Kto jest szybszy to mnie zabija to boot, o czym ty paplasz, puknij się lepiej w czoło, co tobie nie pasuje moje granie, jak ci nie pasuje to nie zawracaj du...py :D

Głowę ci chyba zamulają...

#3131 Użytkownik jest niedostępny   KubaWWA 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 90
  • Dołączył: Pt, 18 Lut 11

Napisany 25 Marzec 2020 - 19:18

podbijam, dodałem znajomego do grupy on ps4, ja pc. on mnie slyszy, ja jego nie. widze ikone ze mowi ale nie slysze. chat wlaczony. gdzies cos trzeba wlaczyc jeszcze?


#3132 Użytkownik jest niedostępny   AdRjiaN 

  • LOW-END PC user
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6015
  • Dołączył: Wed, 27 Mar 13

Napisany 25 Marzec 2020 - 21:47

PANY od wyjscia gry dzialala ok bez wiekszych ale a od wczoraj mi wywala dev error 5759 :o :E w losowych momentach :lol2: :mad2:
co za partacze :D chyba cos zepsuli bo jak nic nie grzebalem

komus tez taka zmiana sie przydarzyla czy tylko mi ?

Poza tym przy tym bledzie wywala gre ale jej nie zamyka i trzeba z menedzera dopiero przed ponownym wlaczeniem

Sprobuje reinstal DX online... ale lud pisze ze to moze byc wina driverow GPU
omg :D

a to z AMD ponoc tyle problemow hyhy :E

edit

teraz to juz hardcore
Dodaj obrazek


tego jeszcze nie mialem :E
niemowta ze jakis domage sprzetowy powstał znow :o :o

edit

po tym wywalilo tez pagefile error :E

zwiekszenie do 1GB pamieci wirtualnej na 1 mecz pomoglo ale wczesniej bylo ok wiec dziwne

Ten post był edytowany przez AdRjiaN dnia: 25 Marzec 2020 - 22:17


#3133 Użytkownik jest niedostępny   DariŽ 

  • Syntax error
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1862
  • Dołączył: Pn, 15 Wrz 03

Napisany 25 Marzec 2020 - 23:41

Zobacz postAdRjiaN, o 25 Marzec 2020 - 21:47, napisał(a):

PANY od wyjscia gry dzialala ok bez wiekszych ale a od wczoraj mi wywala dev error 5759 :o :E w losowych momentach :lol2: :mad2:
co za partacze :D chyba cos zepsuli bo jak nic nie grzebalem

komus tez taka zmiana sie przydarzyla czy tylko mi ?

Poza tym przy tym bledzie wywala gre ale jej nie zamyka i trzeba z menedzera dopiero przed ponownym wlaczeniem

Sprobuje reinstal DX online... ale lud pisze ze to moze byc wina driverow GPU
omg :D

a to z AMD ponoc tyle problemow hyhy :E

edit

teraz to juz hardcore
Dodaj obrazek


tego jeszcze nie mialem :E
niemowta ze jakis domage sprzetowy powstał znow :o :o

edit

po tym wywalilo tez pagefile error :E

zwiekszenie do 1GB pamieci wirtualnej na 1 mecz pomoglo ale wczesniej bylo ok wiec dziwne


Żaden patch od kilku dni nie wyszedł ,wiec nic nagle się nie popsuło przez devsów, a gra jest poprostu zbugowana ;)
Miał wyjść patch wczoraj czy dziś i cisza :hmm:

w folderze Documents\Call of Duty Modern Warfare\report zapisuje się raport o błędzie , wyślij na forum
https://support.acti...001Ha1WAE/error

może devowie sprawdzą i coś poprawią ;)

#3134 Użytkownik jest niedostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8186
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 26 Marzec 2020 - 09:47

U mnie po ost patchu non stop takie bledy, czasem po 1h a wczoraj nie zdazylem wyladowac nawet:

Dodaj obrazek

#3135 Użytkownik jest niedostępny   novi 

  • Zostaw mi radio, to je podkręcę :)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4529
  • Dołączył: Wt, 03 Lut 09

Napisany 26 Marzec 2020 - 15:38

@Up masz problem z połączeniem internetowym, raz miałem tak jak mi neta na ułamek sekundy rozłączyło, ale widziałem po tsie że coś się z netem stało, i od tamtego czasu ani razu tego nie miałem. Teraz przed grą resetuję neta każdorazowo, bo Koronka fajnie wpływa na jakość mojego neta :). Przed resetem neta mam pingi w speedtest po 20-40ns , po resecie 10-14ns, a przed pandemią miałem 6-8ns :).

Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez novi dnia: 26 Marzec 2020 - 15:39


#3136 Użytkownik jest niedostępny   KubaWWA 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 90
  • Dołączył: Pt, 18 Lut 11

Napisany 26 Marzec 2020 - 15:44

Zobacz postKubaWWA, o 25 Marzec 2020 - 19:18, napisał(a):

podbijam, dodałem znajomego do grupy on ps4, ja pc. on mnie slyszy, ja jego nie. widze ikone ze mowi ale nie slysze. chat wlaczony. gdzies cos trzeba wlaczyc jeszcze?




podbijam.


#3137 Użytkownik jest niedostępny   KoowaLeu 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Wt, 27 Wrz 16

Napisany 26 Marzec 2020 - 16:48

Również mam problem z czatem głosowym. Wszyscy mnie słyszą, ja nie słyszę nikogo (reszta dźwięków działa normalnie). W ustawieniach nie mam nikogo wyciszonego.
W innych grach nigdy takiego problemu nie miałem, na komunikatorach typu ts też wszystko działa poprawnie. Dodam tylko, że korzystam z karty dźwiękowej usb, żeby słuchawki + mikrofon odbierały na laptopie.


PS. Gram z kumplem wieczorami, potrzebujemy kogoś trzeciego. Mamy po 22 lata (lvl aktualnie 100), jak ktoś chętny do grania to zapraszam, na battlenet nick - KoowaL #21624

Ten post był edytowany przez KoowaLeu dnia: 26 Marzec 2020 - 17:09


#3138 Użytkownik jest niedostępny   Phoenixsuple 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8186
  • Dołączył: Pt, 08 Wrz 17

Napisany 26 Marzec 2020 - 18:18

Zobacz postnovi, o 26 Marzec 2020 - 15:38, napisał(a):

@Up masz problem z połączeniem internetowym, raz miałem tak jak mi neta na ułamek sekundy rozłączyło, ale widziałem po tsie że coś się z netem stało, i od tamtego czasu ani razu tego nie miałem. Teraz przed grą resetuję neta każdorazowo, bo Koronka fajnie wpływa na jakość mojego neta :). Przed resetem neta mam pingi w speedtest po 20-40ns , po resecie 10-14ns, a przed pandemią miałem 6-8ns :).

Szkoda tylko ze w innych multikach problemu nie ma a wszystko zaczelo sie po ktoryms tam patchu :lol2: Niestety tu nie trafiles bo neta mi nie rozlacza, sprawdzalem ;)

Ten post był edytowany przez Phoenixsuple dnia: 26 Marzec 2020 - 18:18


#3139 Użytkownik jest niedostępny   novi 

  • Zostaw mi radio, to je podkręcę :)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4529
  • Dołączył: Wt, 03 Lut 09

Napisany 26 Marzec 2020 - 18:35

No to sam nie wiem. U mnie raz to się zdarzyło, ale router zgubił synchro, właśnie, w innej grze mnie nie rozłączyło jeszcze, by wychodziło, że ten cod jest na tyle czuły, bo ts również nie zdążył mnie wyrzucić, tylko miałem przez chwilę dźwięki przerwane. Ale już nie gram od 2-3 dni w tą grę, to nie wiem. Ale z 20-25h spędziłem w niej i poza tym jednym incydentem, żadnego innego problemu nie miałem.

#3140 Użytkownik jest niedostępny   KubaWWA 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 90
  • Dołączył: Pt, 18 Lut 11

Napisany 26 Marzec 2020 - 20:58

Zobacz postKoowaLeu, o 26 Marzec 2020 - 16:48, napisał(a):

Również mam problem z czatem głosowym. Wszyscy mnie słyszą, ja nie słyszę nikogo (reszta dźwięków działa normalnie). W ustawieniach nie mam nikogo wyciszonego.
W innych grach nigdy takiego problemu nie miałem, na komunikatorach typu ts też wszystko działa poprawnie. Dodam tylko, że korzystam z karty dźwiękowej usb, żeby słuchawki + mikrofon odbierały na laptopie.


PS. Gram z kumplem wieczorami, potrzebujemy kogoś trzeciego. Mamy po 22 lata (lvl aktualnie 100), jak ktoś chętny do grania to zapraszam, na battlenet nick - KoowaL #21624




podbijam? jakaś solucja?


  • (170 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

5 Użytkowników czyta ten temat
2 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych

  1. Maksiu,
  2. kirix