Jak widzę, co poniektórzy tu piszą to aż się za głowę łapię. Tak COVID istnieje i każdy reaguje na niego w inny sposób. Pracuje w służbie zdrowia i mam z tym codziennie do czynienia. Ludzie zakażeni, ale na wczesnym etapie choroby, co parę dni wcześniej żartowali, leżą teraz jak wywłoki z rozjebanymi płucami. Sam przeszedłem covida tyle, że w moim przypadku jedynymi objawami była senność i brak smaku, węchu. Kwestia szczepionek to sprawa osobista i każdy podchodzi do tego na swój sposób. Lekarze nie zalecają przyjmowania drugiej dawki szczepionki, jeżeli po pierwszej dawce wystąpiły poważne skutki uboczne. Ja się zaszczepiłem bo taki mam zawód i nie mógłbym żyć ze świadomością, że jakaś starsza osoba przeze mnie została zakażona i choruję, co może skończyć się jej zgonem. Szczepionka działa, mam przeciwciała na wirusa. Najgorsze jest to, że foliarze rozpowszechniają swoją niewiedzę na ten temat, przez co więcej osób może ucierpieć.
Tak, to wiem, ale "deep learning", to nie było tak że "maszyna" musi się nauczyć, jakoś obrobić tą grę żeby było wiadomo co rekonstruuje i jak? Coś mi świta że całe "farmy" miały się uczyć gier, w końcu są były różnice między dlss 1.x, a 2.0, mniej rozmyć itd. Dlatego obecne gry N też by musieli "obrobić" na nowo, tak mi się wydaje.
Nie powiedziałbym czy takie lite. Rżną na kasie równie dobrze co apple, przy zacofanej technologii jaką oferują. Rzuć okiem na początek tematu i jak ogłosili ceny: pro pad za 300 zł był chyba? dock, sam grip też jakieś ceny z dupy i wiele innych. Ładowarki też przestali dawać już w 3ds'ach. Pady driftują, ludzie się sądzą a oni tak mają to w dupie i tu też byli pionierami na taką skalę, teraz sony im pozazdrościło z ds5.
Przez tą zwiększoną czułość w mario i u siebie zauważyłem tę przypadłość, chociaż tyle co nic, ale jednak istnieje, a ja ze switcha korzystam dwa razy do roku, a poprzedni właściciel przeszedł tylko zeldę, więc normalny pad byłby ledwo co ruszony.
No i standardowo niezmienne ceny gier.
no w promocji jak go odkupisz z 2 ręki ;).
Ogólnie resell butów to dziś złoty biznes. Kopanie przy tym to pikuś . . .
Co do kart, tak się bawią górnicy
Ludzie te boty omijają captche z palcem w tyłku