Zdziwicie się jak ten crapiszczon będzie aspirował do goty Ogólnie raczej nie kupię, bo wygląda to jak marny slasher. Być może ale to być może kupię jako wersję z współdzielnym kontem na steam za 10-15 zł. Bo nie wiele więcej tak gra jest warta, potraktuje to jak demo, ale nie spodziewam się niczego po tej grze. Inkwizycja i sterownie na klawiatura/myszka to był dramat do kwadratu, nie ufam im tym razem. Widoki może i są ładne w tej grze ale cała reszta to już pokaz kolorowych światełek. Po co w takich grze aktywna pauza skoro gra wygląda jak jakiś typowy slasher... Mając 3 umiejętności na głównej postaci wystarczyłby pasek skrótów żeby to ogarniać w czasie rzeczywistym... Po tym co już zobaczyłem to gdybym naprawdę przymknął oko to wiele rzeczy to takie 7/10 to jest absolutny max. Za dużo jest dobrych gier, zeby marnować na tą konkretną swój czas.
Tak często paruje obiektyw jak dużo artykułów na ten temat znalazłeś. Czyli jakieś 3 sztuki na kilkadziesiąt tysięcy sprzedanych. Tak jest jakaś tam szansa, że coś takiego wystąpi. Pismaki zrobiły z tego problem, który niby występuje w każdym modelu a to bzdura.
Mojemu 13 ultra nigdy nie zaparowały obiektywy, a używałem go w warunkach gdzie teoretyczne parowanie powinno wystąpić - przegrzanie smartfona na 35C i walącym słońcu, potem wrzuciłem go do zimnego basenu i wszystko ok
Przy minusowej temperaturze i nagrywaniu 4k60fps kilkanaście minut
Przy wysokiej wilgości na zewnątrz i wysokiej temperaturze
Prawda jest taka, że w każdym telefonie z dużą komorą parową może to wystąpić.
@userKAMILTo sam jestem ciekaw jak ten tytuł wygląda gameplayowo dla kogoś kto nigdy w serię nie grał. Ja bawię się świetnie, ale pierwowzór przeszedłem co najmniej 6 razy, choć ostatni raz ponad 10 lat temu.