Cześć, mam problem ze switchem TP-Link TL-SG105E, otóż wszystko działa elagancko, program Easy Smart Configuration Utility również. Problem jest z interfejsem konfiguracyjnym tego switcha. Po podaniu adresu IP switcha wyświetla się pusta strona(od razu, więc połączenie jest). Testowane na Win10 i 7 oraz na przeglądarkach edge,chrome,firefox i opera. Z telefonów to samo. Ping z komputerów na switcha przechodzi. Firmware przeinstalowane(jest tylko jedno). Dodam że jest to wersja V1. Wie ktoś co jeszcze można zrobić?
Od siebie polecam smar silikonowy. Od 2020 roku w moim domciu dzielnie służy & usuwa usterki typu skrzypiące plastiki/sprężyny w triggerach itd. Co do hałasów: kilkanaście lat moja żona się wkurzała na nocne granie. Wynajmowaliśmy kawalerskę, małe dziecko i ja - dość mocno zaangażowany "rajdowiec" WoW Na szczęście mamy teraz synami osobny pokój do grania, można zamknąć drzwi i hałasować do woli.
Mam czasami takie wrażenie (to ogólne spojrzenie na niektórych forumowiczów w całym forum, nie tylko w tym wątku), że patrzą zarówno na wydajność sprzętu, czy CPU czy GPU, czy konsole czy PC itd. itd. przez pryzmat kilku gier typu: CS GO, CP2077, Far Cry 6, GTA V, RDR2.... itp Dla nich to tzw. gry AAA i nic po za nimi nie istnieje.... Nie przez przypadek to wyłącznie gry akcji... A gdzie wiele innych gatunków gier, gdzie tysiące fajnych produkcji z lat bieżących i ubiegłych ? Jeśli zawężają się wyłącznie do takich gier to faktycznie dla nich jest wciąż za mało gier i mogą kupować konsole.... Choć np. do GTA V jest też mnóstwo fajnych modów, niedostępnych na konsolach więc i tu nawet konsola obrywa w tym aspekcie
Ja to nie wiem jak można pisać, że jest mało gier. Mi się wydaje, że obecnie obserwujemy zapaść kina (bo faktycznie w ciągu ostatnich 5 lat nie wyszło nic przełomowego w kinie), ale co do gier to ZŁOTY OKRES TWA.... Genialna gra odwzorowująca cały świat: MFS, tworzone od 10 lat ETS2 i ATS, genialne Cities, które pozamiatało Sim City....
Myślisz ze wyedytowałeś posta i jesteś sprytny ? Kazałeś mi kupić okulary. Człowieku kończę z tobą rozmowę. Lecisz z tego forum. W innym temacie tez już kolejny użytkownik napisał jak błysnąłeś inteligencja. Znudziło mi się tolerowanie twojego zachowania.