Chyba najlepiej o tym, jak bardzo wypada miec przerosnieta zasiłke przy obecnych kartach swiadczy chyba ten nowy standard ATX 3.0 zasilaczy. Miedzy innymi wymaga on, zeby zasilacz wytrzymywal peaki 2x wartosci ciaglej zasilacza. Czyli w standardzie ATX 3.0 zasilka 850w musi wytrzymac 1700w.
Koledzy dzięki za pomoc - dzięki Waszej POTĘŻNEJ wiedzy sam zacząłem troszkę czytać co nakreśliło mi jakiś tam tor odnośnie kupna kompa
naprawde dzięki za poświęcony czas.
prosze tylko o niezamykanie tematu, bo może się okazac ze komputer będę kupował pod koniec miesiaca i wtedy może się coś zmieni
dzieki!
Jakieś strasznie kiepskie nie są w relacji do ceny to po prostu najtańsze kominki. Miałem z kratek kominek 3 lata w poprzednim mieszkaniu i nic się z nim nie działo. W tym przedziale cenowym wszystko jak macałem było podobne.
Teraz mam Defro i jest lepiej, aczkolwiek cena prawie dwukrotnie wyższa to i nie ma się co dziwić.
Przy zabawie z ramem podłącz sobie przycisk reset pod zworkę clear cmos śmiem twierdzić że cl17-21-21xxx na 3600mhz jest możliwe jak ci się chce grzebać ale to jest zabawy sporo z oc pamięci