Czy da się jakoś przeinstalować ROM na telefonie tylko właśnie pytanie czy można to zrobić bez uzycia komputera, bo problem jet taki że komp nie chce rozpoznać urządzenia przez usb nawet po instalacji jakich kolwiek sterowników od samsunga, włączeniu debugowania usb, sprawdzałem też inne kable i porty i też po przestawianiu w ustawieniach na transfer plików. Głównie chodzi o to że już ktoś przeinstalował ROM przede mną i że po tym nie działa właśnie transfer plików po USB i również w trybie recovery/ODIN mode nie chce go rozpoznać.
Smartfon: Samsung Galaxy S8+ G955FXXUCDUD1 z Exynosem
i Komputer stacjonarny z Windowsem 10
Ja mówię o zadymach, a nie o powoływaniu głupich przepisów.
Mnie naprawdę nie interesuje w imię czego rozpieprzasz miasto. Za aborcją, przeciw aborcji, za policją, przeciw policji. I tak czyni to z ciebie łajzę i dzbana.
No nie. Niestety ale nie. Tylko dyskusja z Tobą ma zapewne nikły sens bo wyczuwam, że Ty nie uznajesz zadym po zabójstwie tego ćpunka i pewnie nazwiesz je protestami.
Wymiary tej karty to 323 x 140 x 56mm, czyli długość 32,3cm, szerokość 14cm, grubość 5,6cm.
Odmierz sobie linijką 5,6cm od środka slotu PCI-E x16 w dół i się przekonasz czy sieciówka wpięta niżej będzie przeszkadzała.