Forum PCLab.pl: SSD na M2 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

SSD na M2 Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   Wobler03 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 57
  • Dołączył: Nd, 30 Gru 18

Napisany 28 Lipiec 2019 - 11:06

Jaki dysk M2 o wielkości ok 500gb polecilibyście w kwocie ok 300 zł?

#2 Użytkownik jest niedostępny   Dirian 

  • xyz
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 15171
  • Dołączył: Cz, 17 Gru 09

Napisany 28 Lipiec 2019 - 11:14

SX6000 Pro / CS3030 / MP510

#3 Użytkownik jest niedostępny   Wobler03 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 57
  • Dołączył: Nd, 30 Gru 18

Napisany 28 Lipiec 2019 - 11:52

Zobacz postDirian, o 28 Lipiec 2019 - 11:14, napisał(a):

SX6000 Pro / CS3030 / MP510

Dzięki. Jeszcze jedno pytanie. Czy śrubka do montażu znajduje się w zestawie z płytą główną, czy z dyskiem?

#4 Użytkownik jest niedostępny   Fjubens 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 655
  • Dołączył: So, 26 Lis 16

Napisany 28 Lipiec 2019 - 12:10

z płytą główną, powinna być od nowości nakręcona na niej już na ostatniej dziurce slotu na dysk M.2

#5 Użytkownik jest dostępny   Killer85 

  • 10 lat na labie minęło jak 1 dzień...:E
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12164
  • Dołączył: Wt, 25 Sie 09

Napisany 28 Lipiec 2019 - 13:12

Zobacz postWobler03, o 28 Lipiec 2019 - 12:52, napisał(a):

Dzięki. Jeszcze jedno pytanie. Czy śrubka do montażu znajduje się w zestawie z płytą główną, czy z dyskiem?

U mnie była w pudełku z płytą

Ten post był edytowany przez Killer85 dnia: 28 Lipiec 2019 - 13:12


#6 Użytkownik jest niedostępny   lolz 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1028
  • Dołączył: Pt, 14 Kwi 06

Napisany 30 Lipiec 2019 - 09:05

adaty polecacie ? ponoc sa gowniane i ledwo po gwarancji sie psuja ... hm ?
Cruciale chyba pewniejsze ?

#7 Użytkownik jest niedostępny   hajapackage 

  • Śpioch.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6241
  • Dołączył: Pn, 20 Lip 09

Napisany 21 Sierpień 2019 - 15:20

Adaty tak, ale ten model jest taki sobie. Lepiej cs3030 albo MP510, lepsze kontrolery i w zasadzie wszystko lepsze.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych