Zgadzam się z jakością obrazu. Nie mam zastrzeżeń bo nie widzę artefaktów z FG. Wiem że na początku były np w Spidermanie ale wygląda na to że zostały naprawione. Narzekam na input lag przede wszystkim ale też nierówny frametime na słabszych kartach.
Cyber jest grą stworzoną pod raster i bardzo dobrze wygląda bez RT a nawet czasami lepiej np tekstury na ziemi, koledzy linkowali w temacie Cyberka.
Dying Light 2 jest stworzony pod RT bo tam po prostu brakowało czasem cieni które pojawiały się tylko z RT. Nie wiem czy to naprawili. Problem w tym że Dead Island 2 wyglądał lepiej moim zdaniem xD 7800xt pociągnie DL2 nawet z RT z posiłkowaniem się FSRem.
Metro Exodus działał dobrze na 6700XT z RT ale tylko chwilę pograłem. Jakoś formuła wyczerpała się dla mnie bo dużo grałem w Metro Last Light i 2033.
No nie po drodze mi z grami z RT. Gram dużo w Escape From Tarkov a tam DLSS jest zepsuty bo powoduje artefakty w lunetach.
Jedynie podobały mi się odbicia RT w Control i to chyba jedyna gierka która faktycznie moim zdaniem traci na klimacie bez RT.
Mi się w ogóle nie podoba. Zbyt dużo skaz i na całości dziwnie to wygląda. Trochę jak w starej stodole ale każdy ma inny gust.
Ja tak jak Max dąb albo orzech i mi się podoba półmat bo mat to chyba za mocny.
Drewniane podłogi są super tylko ja robiłbym na całej chacie jeden rodzaj. łazienka wiadomo jakieś kafle.
Dla mnie coś takiego może być jak na screenach wyżej z projektu nr 2.