Przed patchem słyszałem tylko dźwięk monet przy zmianie postaci, bo lubię rollować i zmieniać sobie zależnie od questa, ale po patchu jeszcze tego nie zrobiłem.
Kłócę się cały czas wewnętrznie ze sobą bo dla mnie już wydanie 3k na kartę to spora kasa,ale z drugiej strony chciałbym pograć sobie w sensownym 2k i zobaczyć efekty RT. Po obejrzeniu testów Zotac i MSI Ventus odpadają, no nic będę patrzył oferty może jakieś promocje się trafią na chociażby Gigabyte.
Ale jak jak ty sobie to wyobrażasz?. To o czym piszesz się przecież dzieje tak naprawdę od czasów wynalezienia kotła parowego. I jest to ewolucja, a nie rewolucja. Automatyzacja i AI będą ją dalej pogłębiać, ale to się nie stanie hop-siup. Żyjesz w świecie twardego S-F.
Realnie wybór jest prosty: albo podniesienie wieku emerytalnego, albo imigracja, albo głodowe emerytury. Cała reszta to mrzonki i obietnice dla tych, którym powyższy wybór się nie podoba, więc łykną wszystko, bo po prostu będą chcieli w to wierzyć.
I powiem ci że niezależnie kto będzie rządził, to czeka na miks tych trzech opcji, innego wyjścia po prostu nie ma. Dzięki aktualnie rządzącym brunatnym straciliśmy ostatnie 8 lat, choć chwilowo zamaskowali to właśnie imigracją, której są zresztą tak przeciwni.
Część na pewno zostanie, przybywają od 2014 r., jeśli ułożyli tu już sobie niezłe życie, założyli rodziny, poznali język itp. to nie będą przemieszczać się dalej. Tyle że to z pewnością o wiele za mało, większość już siedzi w Niemczech czy innych zachodnich krajach i sądzę, że to się będzie tylko pogłębiać.
Nie wiem, może dojdzie do jakiegoś kryzysu i zmian w Rosji, wtedy oni mogliby do nas zjeżdżać w większej liczbie. To samo tyczy się Białorusi, ale to za mały kraj, aby miał istotne znaczenie. Tak to pozostają nam ci tylko ci znienawidzeni "kolorowi". No chyba, że ktoś ogląda TVP, czy czyta NCzas, wtedy może uważać że zjadą do nas Szwedzi, czy Francuzi uciekając ze swych lewackich i zgniłych ojczyzn.