@PiPoLiNiO wręcz przeciwnie, symulator zapowiada się fenomenalnie mimo mojego sceptycznego nastawienia. Spędziłem w nim praktycznie cały weekned, zrobiłem ponad 300 lotów. Pod każdym praktycznie względem jest on lepszy od 2020. Tryb kariery cały czas zachęca aby wykonać "jeszcze jedna misje" nieuzależniające wręcz. Jestem mega pozytywnie zaskoczony i nieprzygotowany finansowo
W becie/alphie były tylko 3 rodzaje misji, lot widokowy, zdjęcia lub przebazowanie. Po czasie trochę to zaczęło być generyczne i powtarzalne ale frajda z samego pilotowania jest świetna.
Nie już tak ze odpalasz mapę świata i nie wiesz co tu zrobić, wybierasz sobie misje albo zz EFB planujesz sobie lot i jazda. EFB dziala bardzo fajnie.
Ja tam wychodzę z założenia, że za zaoszczędzony hajs kupię kilka razy materiał i poprawię.
Podłoga i łazienki wyszły mi całkiem całkiem, za samą robociznę tego co do tej pory zrobiłem w te 2 miesiące musiałbym wyłożyć jakieś 50-60k. Jestem w stanie znieść to, że na 100 kafelków któryś ma jakąś nierówność Ba, nawet zniosę fakt, że żona ma mi za złe że symetrię płytek położyłem w inna strone niż chciała, przesunałem względem podłogi ścianę a nie odwrotnie, tak żeby linie się zgadzały (oczywiście powiedziała mi jak już płytki były przyklejone od kilku dni :E)
Z reszta, nie raz się przyglądałem jak "fachowcy" zrobili płytki i nie wychodziło wcale lepiej niż u mnie. różnica taka że ja sobie klejem wypoziomowałem tam gdzie musiałem, a fachura waliłby na pióro i spadek jak był tak by został (nie mam na myśli miejscowych mini spadków a spadek po całości posadzki).
Ktoś mi wyjaśni krótko i rzeczowo o co chodzi z tym totalizatorem sportowym?
Przecież to firma samograj, swoisty publiczny hazard z poparciem państwa, logiczne ze lądują tam goscie ktorzy chca kasy za nic(i też za dużo nie potrafią). Każda władza zawsze tam wrzuca debili, których nigdzie indziej nie da sie ulokować, a żądze pieniężne trzeba zaspokoić.