Forum PCLab.pl: Geekbench 5 - Dawajcie wyniki - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

  • (13 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Geekbench 5 - Dawajcie wyniki Oceń temat: -----

#241 Użytkownik jest niedostępny   Pitt_34 

  • BF3 EliteSquadSoldiers
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2188
  • Dołączył: Wt, 11 Paź 11

Napisany 23 Maj 2020 - 22:59

Zobacz postSend1N, o 23 Maj 2020 - 23:54, napisał(a):

Czyli w multi cię objechałem na 4.25 ramem https://browser.geek.../v5/cpu/2268283 :D hehe


Siedziałem dzisiaj trochę nad ustawieniami pamięci, ale jakoś nie bardzo mi to idzie, dlatego zostawiłem 3600 Cl16, widzę że ładnie wycisnąłeś u siebie ram

Ten post był edytowany przez Pitt_34 dnia: 23 Maj 2020 - 22:59


#242 Użytkownik jest niedostępny   Send1N 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5755
  • Dołączył: Pn, 18 Lut 08

Napisany 23 Maj 2020 - 23:00

Zobacz postPitt_34, o 23 Maj 2020 - 23:59, napisał(a):

Siedziałem dzisiaj trochę nad ustawieniami pamięci, ale jakoś nie bardzo mi to idzie, dlatego zostawiłem 3600 Cl16

Te pamięci najlepsze do OC i tak nie są ale może kiedyś coś grzebniesz przy nich kalkulator ułatwia sprawę ;)

#243 Użytkownik jest niedostępny   Pitt_34 

  • BF3 EliteSquadSoldiers
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2188
  • Dołączył: Wt, 11 Paź 11

Napisany 23 Maj 2020 - 23:01

Zobacz postSend1N, o 24 Maj 2020 - 00:00, napisał(a):

Te pamięci najlepsze do OC i tak nie są ale może kiedyś coś grzebniesz przy nich kalkulator ułatwia sprawę ;)


Niby B-die, robiłem to z kalkulatorem

#244 Użytkownik jest niedostępny   novi 

  • Zostaw mi radio, to je podkręcę :)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5717
  • Dołączył: Wt, 03 Lut 09

Napisany 01 Czerwiec 2020 - 20:20

Ryzen 2600x 4.25ghz@1.3v + Cruciale 2x8gb 3533mhz cl14:

https://browser.geek.../v5/cpu/2374647

4.3ghz , reszta j/w

https://browser.geek.../v5/cpu/2374722

Ten post był edytowany przez novi dnia: 01 Czerwiec 2020 - 20:27


#245 Użytkownik jest niedostępny   Adamiakadam100 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 581
  • Dołączył: So, 21 Gru 19

Napisany 03 Czerwiec 2020 - 09:29

Ryz 3600 4,1GHz 1,16V + fajnie świecące chińskie GLOWAY DDR4 RGB 3000CL16

Cytuj

Single-Core Score 1214
Multi-Core Score 7011

https://browser.geek.../v5/cpu/2391894

Pięknie świeci to dziadostwo :lol2:
https://streamable.com/gp4xvd

Ten post był edytowany przez Adamiakadam100 dnia: 03 Czerwiec 2020 - 09:32


#246 Użytkownik jest niedostępny   HiT92 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 690
  • Dołączył: So, 07 Lut 09

Napisany 03 Czerwiec 2020 - 16:56

R3600 4.4GHz + Cruciale na 3733MHz CL15

https://browser.geek.../v5/cpu/2396142

Ten post był edytowany przez HiT92 dnia: 03 Czerwiec 2020 - 16:57


#247 Użytkownik jest niedostępny   lukadd 

  • there is a near zero risk
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18201
  • Dołączył: Wt, 24 Kwi 12

Napisany 03 Czerwiec 2020 - 17:04

Tak było:

Zobacz postlukadd, o 12 Wrzesień 2019 - 10:17, napisał(a):

Mój dziadek 4790k@4.9Ghz



A teraz jest tak:
Dodaj obrazek
https://browser.geek.../v5/cpu/2396058

Ale to tak na szybko, jeszcze się poprawi.

#248 Użytkownik jest niedostępny   Pioneer83 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 26
  • Dołączył: Wt, 12 Maj 20

Napisany 03 Czerwiec 2020 - 18:27

Mój lapek z "Ryżym" 3700U :

Dodaj obrazek


https://browser.geek.../v5/cpu/2396871


:thumbup:


Edit : nie wiem czemu GeekBench pokazuje, że RAM pracuje w trybie 933MHz? Menu informacyjne HP pokazuje, że pamięć chodzi na 2400MHz :

Mój link

:hmm:

Ten post był edytowany przez Pioneer83 dnia: 03 Czerwiec 2020 - 19:05


#249 Użytkownik jest niedostępny   Vullcan 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 131
  • Dołączył: Pn, 29 Lis 10

Napisany 04 Czerwiec 2020 - 14:47

i7 9700K OC 5.1GHZ Power LIMITS 220W/140W

RAM 4200 CL 17-17-34-300-2T

Win 10 64bit Home

Dodaj obrazek


https://browser.geek.../v5/cpu/2406231

Ten post był edytowany przez Vullcan dnia: 04 Czerwiec 2020 - 14:52


#250 Użytkownik jest niedostępny   seba1995x 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4
  • Dołączył: Wczoraj, 09:41

Napisany Wczoraj, 09:44

Ryzen 5 3600 @4,5GHz + Crucial Ballistix Sport LT 3800 16-20-16.
Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez seba1995x dnia: Wczoraj, 10:29


#251 Użytkownik jest niedostępny   Mar_S 

  • 以前はKarolとして知&#
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2260
  • Dołączył: Pn, 22 Cze 15

Napisany Wczoraj, 09:55

3900X stock

https://browser.geek.../v5/cpu/2279790

#252 Użytkownik jest niedostępny   Pioneer83 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 26
  • Dołączył: Wt, 12 Maj 20

Napisany Wczoraj, 17:29

Lekki update. Wymiana Ramu z fabrycznych 8GB na 16GB Kingstona (CL 14) i wynik w górę. :E


Dodaj obrazek


https://browser.geek.../v5/cpu/2418018



;)

#253 Użytkownik jest niedostępny   lukadd 

  • there is a near zero risk
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 18201
  • Dołączył: Wt, 24 Kwi 12

Napisany Wczoraj, 22:09

Kapeczkę poprawiłem wyniki

Dodaj obrazek
https://browser.geek.../v5/cpu/2421641

  • (13 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych