Forum PCLab.pl: Windows 7 64 bit HP - Problem z eksploratorem gier - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Windows 7 64 bit HP - Problem z eksploratorem gier Oceń temat: -----

#1 Użytkownik jest niedostępny   CamO 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 48
  • Dołączył: Wed, 12 Paź 16

Napisany 12 Wrzesień 2019 - 09:52

Cześć

Mam windows 7 64 bit Home Premium i mam problem z eksploratorem gier otóż gdy otwieram wspomniany eksplorator gier to użycie procesora pojawia się od 59% do 85% i gdy go zamkne to uzycie procka dalej jest takie jak opisalem wczesniej , dodam tez ze wtedy gdy nie włączam eksploratora gier oraz nic nie robie na pc to w tle tylko chodzi antywirus ale wtedy uzycie procka jest od 0% do ponad 10%. W owym eksploratorze gier znajdują sie tylko gry microsoftowe i gta sa. PC był skanowany dwoma antywirusami i wirusow nie wykryto. Jedynie co pomaga to ponowne włączenie procesu "explorer.exe" i wtedy wraca uzycie cpu do normy, ale co mi po tym jak i tak uzycie cpu szybko wroci do wartosci opisanej wyzej po ponownym odpaleniu exploratora gier.

Jesli wie ktos gdzie lezy problem i jak ewentualnie go rozwiazac to prosiłbym o pomoc.

Ten post był edytowany przez CamO dnia: 12 Wrzesień 2019 - 10:16


#2 Użytkownik jest niedostępny   Atak_Snajpera 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3331
  • Dołączył: Nd, 08 Cze 14

Napisany 12 Wrzesień 2019 - 22:57

Process hacker lub process Explorer prawdę ci powie. Na bank sobie zainstalowałeś jakąś koparkę elektronicznych pieniążków

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych