Szukam pracy w IT, stanowisko entry level. Wcze¶niej pracowa³em przez dwa lata w IBM na stanowisku Mainframe SysOp, to taka pierwsza linia techniczna na Mainframe/zOS. Posiadam pozytywne referencje. Dalsze brniêcie w mainframe mnie nie interesuje, preferowa³ bym co¶ zwi±zanego z linuksem (mam podstawy w CLI na RHEL) ewentualnie windows czy cokolwiek w miarê popularnego. Oprócz podstaw red hata, znam podstawowe zagadnienia z zakresu security i SIEM oraz uczê siê samodzielnie Pythona. Instalowa³em kiedy¶ i konfigurowa³em CMSy jak webspell czy kmleague (ten ju¿ martwy) wiêc technologie webowe gdzie wystarczy co¶ zainstalowaæ i skonfigurowaæ bez pisania od zera te¿ nie stanowi± dla mnie problemu. Znam angielski i potrafiê siê dogadaæ w tym jêzyku, u¿ywa³em angielskiego regularnie w poprzedniej pracy.
Najlepiej gdyby to by³a praca na ¶l±sku lub zdalna chocia¿ przeprowadzki do wiêkszego miasta nie wykluczam.
Nie mam wielkich wymagañ a potrafiê du¿o daæ od siebie, chcia³bym siê gdzie¶ zaczepiæ gdzie mo¿na zdobyæ wiedzê i do¶wiadczenie w jakiej¶ popularnej technologi it. Szczerze mówi±c móg³bym nawet na pocz±tku pracowaæ dla kogo¶ za darmo je¶li w zamian mia³bym mo¿liwo¶æ siê nauczyæ czego¶ konkretnego ¿eby pó¼niej zostaæ specjalist±.
Ten post by³ edytowany przez oskid dnia: 18 Wrzesieñ 2019 - 15:26