Forum PCLab.pl: Szukam pracy w IT - Forum PCLab.pl

Skocz do zawarto¶ci

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie mo¿esz rozpocz±æ nowego tematu
  • Nie mo¿esz odpowiadaæ w tym temacie

Szukam pracy w IT entry level Oceñ temat: -----

#1 U¿ytkownik jest niedostêpny   oskid 

• Gadu³a
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Do³±czy³: Wed, 22 Wrz 10

Napisany 18 Wrzesieñ 2019 - 15:25

Szukam pracy w IT, stanowisko entry level. Wcze¶niej pracowa³em przez dwa lata w IBM na stanowisku Mainframe SysOp, to taka pierwsza linia techniczna na Mainframe/zOS. Posiadam pozytywne referencje. Dalsze brniêcie w mainframe mnie nie interesuje, preferowa³ bym co¶ zwi±zanego z linuksem (mam podstawy w CLI na RHEL) ewentualnie windows czy cokolwiek w miarê popularnego. Oprócz podstaw red hata, znam podstawowe zagadnienia z zakresu security i SIEM oraz uczê siê samodzielnie Pythona. Instalowa³em kiedy¶ i konfigurowa³em CMSy jak webspell czy kmleague (ten ju¿ martwy) wiêc technologie webowe gdzie wystarczy co¶ zainstalowaæ i skonfigurowaæ bez pisania od zera te¿ nie stanowi± dla mnie problemu. Znam angielski i potrafiê siê dogadaæ w tym jêzyku, u¿ywa³em angielskiego regularnie w poprzedniej pracy.

Najlepiej gdyby to by³a praca na ¶l±sku lub zdalna chocia¿ przeprowadzki do wiêkszego miasta nie wykluczam.

Nie mam wielkich wymagañ a potrafiê du¿o daæ od siebie, chcia³bym siê gdzie¶ zaczepiæ gdzie mo¿na zdobyæ wiedzê i do¶wiadczenie w jakiej¶ popularnej technologi it. Szczerze mówi±c móg³bym nawet na pocz±tku pracowaæ dla kogo¶ za darmo je¶li w zamian mia³bym mo¿liwo¶æ siê nauczyæ czego¶ konkretnego ¿eby pó¼niej zostaæ specjalist±.

Ten post by³ edytowany przez oskid dnia: 18 Wrzesieñ 2019 - 15:26

#2 U¿ytkownik jest niedostêpny   Petru23 

• 5`nizza
  • PipPipPipPipPip
  • Do³±czy³: Cz, 15 Lis 07

Napisany 18 Wrzesieñ 2019 - 17:20

Pracuj.pl a nie forum. Ostatnio widzia³em kilka og³oszeñ dla Ciebie ale ¶wiêtokrzyskie + 50KM.

Poza tym bierzesz cv i uderzasz osobi¶cie do firm it w regionie. M³odzi, chêtni rozwoju s± ciekawym k±skiem.

Ten post by³ edytowany przez Petru23 dnia: 18 Wrzesieñ 2019 - 17:22

#3 U¿ytkownik jest niedostêpny   fakvat 

• Orator
  • PipPipPipPip
  • Do³±czy³: Cz, 18 Wrz 14

Napisany 19 Wrzesieñ 2019 - 18:29

Daj se spokój z linux-em. Masz do¶wiadczenie w Mainframe/zOS, takie osoby zarabiaj± du¿o wiêcej ni¿ administratorzy linuxa. Na ¶l±sku masz centralê ING tam potrzebuj± znawców z/os.

Strona 1 z 1
  • Nie mo¿esz rozpocz±æ nowego tematu
  • Nie mo¿esz odpowiadaæ w tym temacie

2 U¿ytkowników czyta ten temat
0 u¿ytkowników, 2 go¶ci, 0 anonimowych