Forum PCLab.pl: Coś nie tak jest z edytorem postów... - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Coś nie tak jest z edytorem postów... u Was też? Oceń temat: -----

#1 Gość_Usunięty_*

  • Grupa: Goście

Napisany 21 Wrzesień 2019 - 11:17

Sprawdziłem na najnowszej Operze i na najnowszym Firefoksie.

Pisząc post, często staram się zaczynać np. punkty od nowej lini. W edytorze wtgląda to łądnie, np:
1. coś tam2. coś tam jeszcze 3. i coś jeszcze
Wrzucam sobie formatowanie i piszę dalej np. bel, ble, ble... i ponowinie zaczynam punkciory:
a) coś tamb) coś tamc) no i coś znowu
Zerknijcie jak wyglądało to przy edycji a jak wygląda po wysłaniu...



Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez kadon dnia: 21 Wrzesień 2019 - 11:18


#2 Użytkownik jest niedostępny   Makavcio2 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1468
  • Dołączył: Wt, 14 Lis 17

Napisany 21 Wrzesień 2019 - 11:57

Nie mam takiego problemu.

Jeśli masz problemy w tych przeglądarkach, które nawiasem mówiąc są na mojej prywatnej czarnej liście, zawsze możesz skorzystać z opcji robienia list wypunktowanych.

#3 Użytkownik jest niedostępny   przemekan 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 10106
  • Dołączył: So, 08 Cze 13

Napisany 22 Wrzesień 2019 - 07:07

Jest problem, z tego co pamiętam ten temat był już poruszany.W każdym bądź razie u mnie też tak jest, że nowa linia po wysłaniu czasami nie pojawia się prawidłowo. Z tego co zauważyłem, jeżeli na końcu poprzedniej linii dodasz spację+enter. to powinno być lepiej, ale nie zawsze tak jest. Korzystam z Firefox'a


#4 Gość_Usunięty_*

  • Grupa: Goście

Napisany 23 Wrzesień 2019 - 06:34

1. Linia 1 test2. Linia 2 test (dwie spacje przed enterem)
.....





test [enter]test + dwie spacje [enter]
----
i nickażde zdanie w nowej linii a po wysłaniu jest wszystko w kupiena Edge też,


------ trzy spacje i enter
dopiero trzy spacje przed enterem robią nową linię
i teraz działa
...


#5 Użytkownik jest niedostępny   Filip454 

  • FZS FTW!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11586
  • Dołączył: Wed, 02 Mar 05

Napisany 08 Październik 2019 - 17:20

Potwierdzone od dawna. Na Firefoxie tak jest.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych