Forum PCLab.pl: iPhone 8 z iOS 13.1 zacina ekran główny - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

iPhone 8 z iOS 13.1 zacina ekran główny

#1 Użytkownik jest niedostępny   jaaanek 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: So, 28 Wrz 19

Napisany 28 Wrzesień 2019 - 15:43

Tak jak w tytule, na praktycznie nowym iPhonie 8 z iOS'em 13.0/13.1 ekran główny w czasie przewijania nie jest płynny. Widziałem to na kilku sztukach (m.in. na sklepowych wystawach), wygląda to bardzo źle i po aktualizacji od razu biło po oczach, do tego stopnia, że wróciłem do iOS 12.4.1. Czy ktoś też zauważył u siebie problem lub czy na 13.1.1 nadal występuje?

#2 Użytkownik jest niedostępny   zireael7 

  • Coś się kończy, coś się zaczyna
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 612
  • Dołączył: So, 25 Lut 17

Napisany 28 Wrzesień 2019 - 19:05

A na "czystym", wyzerowanym telefonie było to samo? U mnie na X (13.1.1) jest wszystko OK, na 13 i 13.1 też było dobrze...

Ten post był edytowany przez zireael7 dnia: 28 Wrzesień 2019 - 19:06


#3 Użytkownik jest niedostępny   jaaanek 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: So, 28 Wrz 19

Napisany 28 Wrzesień 2019 - 20:12

Zobacz postzireael7, o 28 Wrzesień 2019 - 20:05, napisał(a):

A na "czystym", wyzerowanym telefonie było to samo? U mnie na X (13.1.1) jest wszystko OK, na 13 i 13.1 też było dobrze...


Tak samo, poza tym - to praktycznie nowy telefon, ale jak mówiłem, nie tylko na moim tak to wygląda.

#4 Użytkownik jest niedostępny   ShaDow_Pro 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1610
  • Dołączył: So, 05 Paź 13

Napisany 29 Wrzesień 2019 - 19:47

U mnie na ios 13.1.1 na iphone 11 nie ma takich bugów.

Ale za to dźwięk blokowania ekranu jest zbugowany.

#5 Użytkownik jest niedostępny   Deniryer 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 175
  • Dołączył: Pt, 12 Lip 13

Napisany 29 Wrzesień 2019 - 20:08

U mnie na SE nie występuje problem z płynnością, ale ładowanie i pokazywanie stanu baterii jest skopcone. Pokazuje 100% naładowania żeby po chwili spaść do 65%... Widżety też dostały downgrade, co przewinę na lewo to muszę odczekać aż się załadują, no ale 2GB RAM, a aplikacje na dietę niestety nie przeszły tylko przez ostatni rok urosły w rozmiarach, 300Mb wbudowanej pamięci zajmuje aplikacja do zamawiania jedzenia...

#6 Użytkownik jest niedostępny   ShaDow_Pro 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1610
  • Dołączył: So, 05 Paź 13

Napisany 01 Październik 2019 - 10:28

jest już nowa wersja 13.1.2, zobacz czy poprawia błędy.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych