Forum PCLab.pl: Oppo AX7n - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Oppo AX7n Ładownie

#1 Użytkownik jest niedostępny   Thop94 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1
  • Dołączył: Cz, 03 Paź 19

Napisany 03 Październik 2019 - 15:51

Witam. Mam problem z ładowaniem tefonu Oppo AX7. Posiadam go już ok. 4 miesiące i 3 dni temu podczas grania nagle się wyłączył ( było jakieś 40% baterii). Chciałem go włączyć ale migał mi tylko na wyświetlaczu znaczek ładowania i się od razu wyłączał. Zostawiłem go na chwilę w spokoju i naładował się do 20% po czym przy podłączonej ładowarce i nie włączonym telefonie nagle % baterii zaczął maleć. Znowu zostawiłem go na chwilę już bez ładowania (jakos na 1h) i podłączyłem znowu. Naładował się dosyć szybko do 100% u myślałem że już wszystko gra, aż następnego dnia przy stanie baterii 30% podłączyłem go do ładowania, i nic nie ruszyło przez 30min, tylko albo stało w miejscu albo spadało o 2% żeby zaraz wrócić na 30%. Ktoś wie o co może chodzić? Telefon w każdym przypadku wykrywa ładowarkę, próbowałem ładować kilkoma ładowarkami i z różnych gniazdek ale nic nie daje, bateria albo stoi w miejscu albo ruszy o 2-3% żeby potem znowu spaść do stanu przed podłączeniem. Przedmuchiwalem wejście USB sprężonych powietrzem i też nic to nie daje. Ktoś może wiedzieć o co chodzi?

#2 Użytkownik jest niedostępny   huudy 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4094
  • Dołączył: Pn, 01 Wrz 14

Napisany 03 Październik 2019 - 16:47

uszkodzona bateria/moduł zasilania zapewne.

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych