Forum PCLab.pl: Problem z połączeniem internetowym (Akademik) - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Problem z połączeniem internetowym (Akademik)

#1 Użytkownik jest niedostępny   Tonxy 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Pn, 14 Paź 19

Napisany 14 Październik 2019 - 20:49

Witam,
obecnie mieszkam w akademiku i korzystam z internetu który oferuje dom studenta. Internet działa przez adres MAC który podaję się na stronie aby komputer miał dostęp. Wszystko było cacy do dzisiaj kiedy to internet po podłączeniu przyjmuje 3 komunikaty które w kółko się powtarzają. Z tego powodu internet po prostu nie działa(screen dołączam w załączniku). Próbowałem różnych ,,tipów" z youtube jak naprawić Unidentified Network lecz nic nie zadziałało. Czy jest jakaś możliwość aby to naprawić?

#2 Użytkownik jest niedostępny   Qwinto 

  • Superuser
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3927
  • Dołączył: Pt, 29 Lut 08

Napisany 14 Październik 2019 - 21:03

Zapomniałeś dołączyć obrazki. Jeśli są za duże, to wrzuć na jakiś hosting typu zapodaj.net.
A poza tym lokalny admin sieci lepiej pomoże niż my tutaj...

#3 Użytkownik jest niedostępny   Tonxy 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Pn, 14 Paź 19

Napisany 14 Październik 2019 - 21:17

Rzeczywiście, dołączam poniżej. A nóż ktoś zna proste rozwiązanie :D Jeżeli nikt mi nie pomoże tutaj to zwrócę się do administratora sieci, tak jak wspomniałeś.

Załączone pliki



Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych